HPK - Pelicans 1.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kuuden pisteen ottelu Hämeenlinnan illassa.

HPK – Pelicans, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 1,78 ComeOn
HPK – Pelicans, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,43 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 2,04 | 3,97 | 2,88 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahden Pelicans matkustaa äärimmäisen merkittävässä taistelussa Hämeenlinnaan. Tällä kertaa Pelicansia isännöi HPK. Sarjataulukossa HPK sekä Pelicans ovat sijoilla yksitoista sekä kymmenen eli kyseessä on kuuden pisteen ottelu. Periaatteessa HPK:n on tästä ottelusta jonkinlaista tulosta saatava aikaan tai muussa tapauksessa kotijoukkueen pudotuspelihaaveet kokevat suuren kolauksen. Tämä otteluhan ei missään tapauksessa ratkaise lopullisesti mitään, mutta kyllähän tänään panokset tulevat varmasti jäällä jollain tapaa näkymään. Moni saattaa kuvitella, että Pelicans pystyisi voitolla karkaamaan vain neljän pisteen päähän, mutta sillä saattaisi olla HPK:n kannalta dramaattinen merkitys jatkoa ajatellen. HPK on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa, joten erinomaisesta kotijoukkueesta on kysymys. Tärkeintä on kuitenkin se, että HPK on pelannut jatkuvasti erittäin vähämaalisia otteluita. Edellisestä viidestä kotiottelustaan kertaakaan HPK ei ole antanut vastustajilleen enempää kuin kaksi maalia.

Pelicans ei ole pystynyt varsinaisella peliajalla vierasvoittoa saalistamaan sitten tammikuun alun, kun lahtelaiset voittivat Raumaalla Lukon 0-2 maalein. Pelicans on ollut tällä kaudella Ilveksen tavoin hissijoukkueen maineessa. Yhdessä vaiheessa Pelicans kulki voitosta voittoon, sen jälkeen lahtelaiset hävisivät vaatimattomasti yksitoista ottelua putkeen ja jälleen vierasjoukkueella on alla komea voitto Bluesin kustannuksella. Pelicansillahan on ollut valtavia ongelmia maalinteon kanssa, mutta eihän sitä voidaan pitää ihmeenä, kun vierasjoukkueen kaikki ratkaisijat ovat sairaslistalla. Edellisestä viidestä ottelustaan Pelicans on peräti neljässä jäänyt vain yhteen tehtyyn maaliin. Se kertoo vain siitä, että vierasjoukkueelta ei tällä hetkellä ratkaisijoita löydy. Bluesin verkkoon edellisellä kierroksella viisi maalia oli komea suoritus, mutta yhden ottelun perusteella ei voida tehdä suuria johtopäätöksiä. Pavel Rosa sekä Tyler Redenbach ovat esimerkkeinä sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta.

HPK sekä Pelicans taistelevat täysin samoista sijoituksista ja molempien joukkueiden maalinteon tuska tulee vain korostamaan sitä faktaa, että suurella todennäköisyydellä maalit tulevat olemaan erittäin vähissä! Pientä etua on annettava Pelicansille siitä, että lahtelaiset eivät ole viime aikoina joutuneet juurikaan matkustelemaan, kun taas HPK on joutunut kiertämään useallakin eri pelipaikkakunnalla. Joukkueiden viidestä edellisestä Hämeenlinnan kohtaamisesta voitto on mennyt peräti neljä kertaa Pelicansin eduksi, joten siinä mielessä lahtelaiset tietävät, että kuinka HPK kaadetaan Oranssien kotijäällä. Joukkueiden edelliset Hämeenlinnan kohtaamiset ovat olleet todella vähämaalisia ja samanlaistahan on syytä odotella myös tälläkin kerralla. Pelicans on päässyt valmistautumaan tähän otteluun paremmin, sillä HPK pelasi edellisen ottelunsa eilen, mutta toisaalta hämeenlinnalaisten pelituntuma on ainakin kunnossa pysynyt. HPK tuli eiliseen otteluun hyvällä liikkeellä, mutta tehottomuus oli jälleen suurena päänvaivana, joten vaikeaa ei ole lähteä ennustamaan alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia toteutuvaksi myös tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas