HPK - SaiPa 11.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

HPK sekä SaiPa vastakkain illan ainoassa Liigataistossa.

HPK – SaiPa, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 1,95 Nordicbet
HPK – SaiPa, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,44 Sportingbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,35 | 4,05 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, Lappeenrannan SaiPa matkustaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Tiedossa on todennäköisesti erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Sarjataulukossa HPK on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas SaiPa löytyy kolmannelta sijalta. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä hyvässä pelivireessä, sillä HPK:lla ovat alla voitot Bluesista, KalPasta sekä JYPistä. SaiPan tilanne näyttää puolestaan siltä, että alla ovat voitot Tapparasta, TPS:ästä, Ilveksestä sekä JYPistä. HPK:lle ollaan kolmeen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla tehnyt ainoastaan kaksi maalia, joten kotijoukkueen alakerta on pystynyt pitämään vastustajat poissa laadukkaista maalintekotilanteista. HPK on varsinkin kotonaan pelannut paljon erittäin vähämaalisia maalin otteluita suuntaan tai toiseen ja myös tänään sellaista on syytä odottaa.

SaiPa on tällä hetkellä sarjataulukossa tosissaan kolmantena. SaiPa on pelannut kaiken kaikkiaan erinomaisen syksyn. SaiPan suurimmat vahvuudet ovat hurjassa työnteossa sekä tiiviissä viisikkopelaamisessa. Kiekollinen pelaaminen on SaiPalla mennyt tällä kaudella ehdottomasti eteenpäin, vaikka edelleen voidaan todeta se sama asia mikä aikaisemminkin eli vierasjoukkueen puolustus on taidoiltaan erittäin rajallista. SaiPa on saanut lisää pelirohkeutta myös vierasotteluiden osalta, sillä kolme edellistä vierasottelua ovat lappeenrantalaisille tuottaneet kaksi voittoa. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että vieraissa lappeenrantalaisryhmä on ollut useammallakin kerralla pitkälti Jussi Markkasen huipputorjuntojen varassa.

Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan hyvin vähämaalinen kohtaaminen. HPK:n puolustus on tosissaan kauden edetessä kehittynyt ja kehittynyt, joten siinä mielessä maalit tulevat tänään olemaan varmasti vähissä. SaiPan kannalta huono uutinen on tietenkin se, että vierasjoukkueen loukkaantumiset eivät ota lainkaan laantuaakseen. Edelleen tästä ottelusta SaiPalta sivussa ovat esimerkiksi Stefano Giliati sekä Jesse Mankinen. HPK puolusti viime kerralla Jyväskylässä äärimmäisen laadukkaasti, joten se on antanut varmasti kotijoukkueelle lisää potkua viimeisiin otteluihin ennen joulutaukoa. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat loistavia valintoja vetokupongille mukaan. HPK:n sekä SaiPan kohtaamiset ovat aikaisemmilla kerroilla olleet tasaisia maalin kamppailuita suuntaan tai toiseen ja näin asia tulee tänäänkin varmasti olemaan.

Veikkaussivut | Tuomas