HPK - SaiPa 14.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Katkaiseeko SaiPa tappioputkensa HPK:n vieraana?

HPK – SaiPa, merkki 2, kerroin 2,40 Sportingbet
HPK – SaiPa ML, merkki 2, kerroin 1,83 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,75 | 2,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Hämeenlinnassa HPK sekä Lappeenrannasta vieraaksi SaiPa taistelevat lähinnä siitä, että pystyvätkö hämeenlinnalaiset kiusaamaan pistetarpeessa olevaa lappeenrantalaisryhmää. SaiPa on täysin ansaitusti vieraissakin ennakkosuosikki. Sarjataulukossa HPK on tälläkin hetkellä sijalla yksitoista, kun taas SaiPa löytyy viidenneltä sijalta. HPK tulee jäämään pudotuspelien ulkopuolelle, joten kotijoukkueen on turhaa tässä kohdassa enään edes haaveilla pääsystä kymmenen parhaan joukkoon. HPK saa syyttää tästä tilanteesta vain ja ainoastaan itseään. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet kotijoukkueelle yhtä monta tappiota ja näin ollen viimeisetkin hämeenlinnalaisten mahdollisuudet pudotuspelipaikoista ovat kuivuneet kokoon.

SaiPalla on ollut viime aikoina todella vaikeaa. Edelliset kolme ottelua ovat tuottaneet lappeenrantalaisille yhtä monta tappiota. SaiPan kannalta olisi äärimmäisen tärkeää päästä palaamaan mahdollisimman nopeasti takaisin voittojen pariin. SaiPan kohdalla ollaan keskusteltu siitä, että missä kohdassa vierasjoukkueen kone tulee hyytymään ja kieltämättä sellaisia merkkejä on ollut ilmassa. SaiPan valmistautuminen ei ole suurella todennäköisyydellä viime otteluissa sujunut lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla, mutta toisaalta SaiPan kannalta erinomainen asia on se, että vierasjoukkue on ehtinyt hankkimaan muutamia uusia pelaajia Keltapaitojen vahvuuteen. SaiPa on kärsinyt viime aikoina lukuisista loukkaantumisista, sillä sivussa on ollut esimerkiksi joukkueen kenties tärkein yksittäinen pelaaja, Patrick Davis sekä samalla myös muun muuassa Stefano Gilliati. SaiPa ei tule kestämään neljättä tappiota putkeen, joten siinä mielessä juuri tätä ottelua voidaan pitää vierasjoukkueen kohdalla erittäin merkittävänä jatkoakin ajatellen.

HPK tulee loppukauden aikana keskittymään vain pelailuun eikä kotijoukkueen kannattajatkaan todennäköisesti enään tässä vaiheessa elättele minkäänlaisia toiveita mahdollisesta pudotuspelipaikasta. Vielä vähän aikaa sitten HPK:n tilanne näytti valoisalta, mutta oikeastaan HPK:n alamäki alkoi muutama viikko sitten pelatussa ottelussa Pelicansia vastaan. Tuon ottelun jälkeen kotijoukkueen tuska on vain kasvanut ja vielä kerran kasvanut lisää. SaiPa on ollut juuri HPK:lle erittäin vaikea vastustaja ja vahvalta näyttää vierasjoukkueen kohdalla myös tälläkin kerralla. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt kolme kertaa lappeenrantalaisten eduksi. SaiPan kannalta juuri tätä ottelua voidaan pitää merkittävänä, sillä vierasjoukkue ei yksinkertaisesti tule kestämään vaikeaa tappioputkea tulevia otteluitakaan ajatellen.

Veikkaussivut | Tuomas