HPK - SaiPa 5.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Vähämaalinen kohtaaminen tiedossa SaiPan vierailulla Hämeenlinnassa?

HPK – SaiPa, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,05 | 2,95 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi varsin mielenkiintoista ottelua, Hämeenlinnassa vastakkain asettuvat HPK sekä Lappeenrannan SaiPa. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä suoriutuneet alkukaudesta erinomaisella arvosalla, mutta niin HPK:ta kuin SaiPaakin yhdistää yksi sama asia. Molemmat joukkueet ovat erittäin kotiriippuvaisia. SaiPahan on ollut Lappeenrannassa huikeassa pelivireessä, mutta toisaalta aivan samaa voidaan sanoa HPK:n peliesityksistä Hämeenlinnassa. HPK on tilastojen valossa tällä hetkellä viidenneksi paras kotijoukkue, kun taas SaiPa on numero yksi – vieraissa SaiPalla ei vain ole kulkenut yhtään. Kolme vieraspistettä on kohtalaisen säälittävä suoritus, sillä voidaan varmistaa vain se, että SaiPa menestyy nimenomaan kotonaan.

Tänään tiedossa tulee olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen. HPK:n ykköskenttä on ollut viime otteluissa vailla ilman tehopisteitä ja muutenkin kotijoukkueella on ollut suuria maalinteko-ongelmia. Eilen Lahdessa HPK onnistui viimeistelemään vain yhden maalin. Pelicansia vastaan HPK aloitti ottelun erittäin heikosti eikä HPK päässyt oikeastaan missään vaiheessa rakentamaan kunnon loppukiriä ottelun päätöserässä. Kaiken kaikkiaan HPK on kahteen viime otteluun onnistunut tekemään vain kaksi maalia.

SaiPalla on vieraista alla erittäin niukka tappio TPS:ää vastaan 2-1 maalein. SaiPan suurimmat ongelmat ovat olleet tosissaan vieraskaukaloissa, sillä SaiPa on onnistunut kartuttamaan pistepussiaan vieraissa hyvin niukasti. SaiPa on vieraissa onnistunut vain kerran tekemään yli kaksi maalia ottelua kohden. Lähtökohtaisesti alle 5,5 maalia on erinomainen valinta mukaan vetokupongille. Maaleilla tuskin tänään juhlitaan.

Veikkaussivut | Tuomas