hpk tappara liiga veikkaussivut

HPK - Tappara 1.12.2017, kummalle lipsahtaa Hämeen herruus tällä kertaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Tappara on kummallisessa tilanteessa jossa se ei ole ollut pariin vuoteen. Neljästi peräkkäin on nyt tullut turbiiniin kun vastassa ovat olleet Kärpät, TPS, HIFK ja Ässät. Huolestuttavaa? No ehkä vähän, mutta tässä ottelussa on oiva tilaisuus saada se mestaruusjuna paikoilleen josta puhuttiin että se ei kauden aikana pahemmin pysähtele. Nyt on otettava jo sivuraiteelta vauhtia.

Tappara paransi kovasti peliä ennen tappioputkea, joten oletettavissa on että se nousu jatkuu ennen pitkää. Sarjan kakkospaikka takaa sen että se voi tässä vaiheessa vielä hioa omaa pelityyliä, mutta ihan näin kovaa ei tarvitsisi hioa että tappiosarake natisee.

Tapparan edellisestä neljän tappion putkesta on valovuosia:

Tapparan vieraspelit ovat olleet tällä kaudella todella heikkoja, joten jätetään HPK:lle oma mahdollisuus. Kovin toivein kauteen lähtenyt Kerho on pelannut todella ailahtelevasti, mutta kotona se voi voittaa kenet tahansa. Olisiko perjantain hurmoksessa tarpeeksi latinkia että Tappara ainakin osan pisteistä jättäisi Hämeenlinnan Rinkelinmäelle?

HPK:n vuoro voittaa?

Tappara on poistunut Rinkelinmäeltä nyt useasti peräkkäin voittajana. Maaleja ei ole tehty mitenkään isosti ja todennäköisesti tämä ottelu myös on sellainen jossa maaleilla ei mässäillä.

HPK:n kotimatsit ovat menneet kaksijakoisesti voittojen ja tappioiden suhteen, kumpi sieltä mahtaa tällä kertaa tulla? Pelin pitkävetokertoimet lupailevat vierasvoittoa, mutta kun kotijoukkueen kerroin on kuitenkin alle kolme, niin kyllähän tuota voi kokeilla. Jos Tappara on edelleen siinä kipsissä jossa se on viime pelit ollut, ottelu menee vähintään jatkoille. Ottelu voi toki ratketa siihen että HPK:n ylivoima on ollut koko kauden todella tahmeaa. Mikäli joukkue löytää siihen viisastenkiven, tästä matsista saattaa jäädä enemmänkin hanskaan kuin vain mustelmat.

Pisteitä HPK:lle ainakin komeasta videosta.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot