hpk tappara liiga veikkaussivut

Perjantai 19.1. HPK - Tappara, kova vääntö pinnoista?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Perjantaina ei taida tunnelmaa puuttua Hämeenlinnasta kun Tappara luistelee joukkuetta vastaan. HPK on peräti viiden ottelun voittoputkessa kun samalla Tapparan peli piiputtaa. Olisiko tässä oiva paikka heittaa betsit kotijoukkueelle ja hyödyntää yli 3.00 kotikerroin?

HPK on vuoden 2018 puolella ollut oikein mainiossa vireessä. Vuoden ensimmäisessä pelissä toki tuli Ässille tappio rankkareilla, mutta sen jälkeen se on voittanut Lukon, Ilveksen, JYPin Kärpät ja viimeksi Jukurit. Kaatuuko nyt Tappara?

Erikoisohjelmaa illalla tiedossa:

Edellisten Hämeenlinnassa pelattujen HPK – Tappara –pelien mukaan Tappara käärii tästä pelistä pinnat Tampereelle, sillä HPK on voittanut viimeksi 25.11.2014, silloinkin jatkoajalla. Sen jälkeen HPK on onnistunut tekemään korkeintaan 2 maalia Tapparan verkkoon mutta Kirvesrinnat ovat olleet aina askeleen tai kaksi parempia. Olisiko nyt aika laittaa tuolle putkelle päätös? Tappara voitti tämä kauden Tampereen matsin lukemin 4-0 marraskuun puolessa välissä.

HPK vielä matkalla pudotuspeleihin?

HPK:lla on selvästi vielä tähtäin pudotuspeleihin, tosin se vaatii jo aika lailla muiden epäonnistumisia ja omaa pisterohmuilua. Kerho on tällä hetkellä jo 14 pistettä SaiPaa perässä, 16 pistettä on eroa myös Ässiin. Ja välissä on vielä Ilves ja KooKoo. No nyt on suhteellisen hyvä pelata ilman paineita, siitäkö hyvät peliesitykset johtuvatkin?

Tapparaa povattiin ennen kauden alkua varsin ylivoimaiseksi joukkueeksi, epäiltiin jopa että häviääkö joukkue yhtään peliä. No, todellisuus onkin sitten ollut hieman karumpi kun Jukka Rautakorpi ei ole saanut missään vaiheessa täyttä potentiaalia miljoonamiehistöstä irti. Ja muistetaan kuitenkin se että kevään pelit ovat edessä ja näissä tamperelaiset ovat olleet perinteisesti vahvoilla.

Tiukka taisto tulee olemaan tämäkin matsi. Hämeenlinnassa on varmasti ennen peliä happy hour ja se näkyy sitten katsomossa myös isompana äänenä. Siivittääkö se kotijoukkueen voittoon, se jää nähtäväksi. Lievästi ykkösellä peliin, Tappara mörköfaktori HPK:lle hieman huolestuttaa.

Näin pelattiin viimeksi Tampereella. Tuskin HPK tällä kertaa jää nollille?

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

suomi-korea-olympialaiset-jääkiekko
Tiistaina Suomi voittaa Korean. Isosti vai niukasti? Betsaa ja vo...

Voittaja tästä ottelusta Kanadaa vastaan, mitä laitetaan tulosvetoon?

chelsea-barcelona-veikkaussivut-mestarien-liiga
Tiistai 20.2. Mestarien liigassa huippupeli Chelsea - Barcelona!

Barcelona on ottelun suosikki, mutta matsi tuoksuu tasapelille. Miten mahtaa käydä?

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

Aikaisemmat otteluennakot