HPK - Tappara 5.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/05/2013
Jaa tämä...

Hämeenlinnassa väännetään kotiedusta.

HPK – Tappara, Merkki 2, Kerroin 2.75 Betway

Rinkelinmäellä pelataan tänään playoffeja ajatellen erittäin mielenkiintoinen peli. Jos Tappara käy kuittaamassa kolme pistettä, se tarraa jo melko tiukasti kiinni kotietuun, mutta jos Kerho pystyy pitämään pintansa voi sekin vielä nousta neljän joukkoon.

HPK on kärsinyt huomattavan paljon tehottomuudesta viime aikoina. Joukkueen kolme edellistä kamppailua on päättynyt joko jatkoajan tai voittolaukauskilpailuiden kautta tappioon. Esimerkiksi Tuomas Santavuorella on jo melko valtava gorilla selässään, sillä miehen edellisestä maalista on kulunut jo 26 ottelua. Saldo ei ole todellakaan mairitteleva miehelle, joka on joukkueeseen hankittu nimenomaan tekemään pisteitä. Yleensä tällaisen parjauksen jälkeen parjatut pelaajat latovatkin sitten seuraavassa ottelussa useammankin häkin. Nähtäväksi jää, mikä on Santavuoren vastaus. Kerholla on vaikea ilta luvassa, jos mielivät pysyä Tapparan matkassa.

Tampereen Tappara on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla neljä, tasapisteissä kolmantena olevien Ässien kanssa. Joukkue on kiinni kotiedussa, mutta esimerkiksi pelinsä jälleen rullaamaan saanut Kalpa hengittää takana vain kahden pisteen päässä. Tamperelaisille olisikin kotiedun säilyttämisen kannalta tarjolla tänään erittäin tärkeät kolme pistettä. Joukkue on saalistanut kahdesta edellisestä ottelusta kaksi puhdasta voittoa, mutta huomioitavaa on, että vastassa ovat olleet liigan häntäpään joukkueet Ilves ja TPS. Joka tapauksessa esitykset näissä peleissä ovat olleet vakuuttavia. Erityisesti Juha Metsola on jatkanut loistavaa kauttaan torjumalla kummassakin ottelussa nollapelin. Avainkysymys Tapparan kannalta onkin tänään: Riittääkö kantti, kun vastaan asettuu samoista sijoista kamppaileva joukkue?

Uskon, että riittää. Tamerelaiset hakevat tänään Hämeenlinnasta vierasvoiton.

Veikkaussivut | Oskari