HPK - TPS 22.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako HPK turkulaisten surkeaa pelivirettä?

HPK – TPS, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,95 | 3,80 | 3,25

 

 

Turusta vieraaksi saapuva TPS yrittää pysäyttää karmean tappioputkensa HPK:n kustannuksella. Sarjataulukossa HPK on tällä hetkellä sijalla yksitoista, kun taas TPS löytyy sijalta kolmetoista. Jääkiekon Liiga tarjoilee tänään lähes täyden kierroksen, joten hienoja kamppailuita on tiedossa. HPK on maajoukkuetauon jälkeen pelannut vähintäänkin mukavalla tavalla, sillä neljään edelliseen otteluun kotijoukkueella on alla kolme voittoa! Edellisellä kierroksella HPK hävisi Tapparaa vastaan 2-0 maalein, mutta muuten HPK on viime otteluissaan esiintynyt erinomaisesti! Samaa ei voida sanoa lainkaan TPS:n tilanteesta, sillä TPS on tällä hetkellä Liigan yksi heikoimmista joukkueista. Tarkemmin sanottuna TPS on neljän ottelun tappioputkessa. Edellisellä kierroksella TPS hävisi JYPille kotonaan jatkojen päätteeksi 3-4 numeroin.

HPK:n puolustus on tällä hetkellä Liigan yksi huikeimmista, sillä ensinnäkin HPK on neljästä viime kotiottelustaan hävinnyt vain JYPille sekä toisekseen viime kuun lopun jälkeen HPK:lle maaleja on Hämeenlinnassa tehnyt vain juuri JYP! HPK on pitänyt vastustajansa pois maalinteosta huikealla prosentilla. Juuse Saros on tällä kaudella ollut HPK:n maalilla erinomainen, mutta toisaalta HPK on tehnyt tauon jälkeen muutenkin asioita paljon oikein. Kotijoukkueen itseluottamus alkaa olemaan sillä tasolla, että Hämeenlinnasta vierasvoiton nappaaminen tulee olemaan jatkossa äärimmäisen vaikeaa – etenkin TPS:lle, sillä vierasjoukkue joutuu antamaan myös sairaslistan takia hämeenlinnalaisille etulyöntiasemaa. TPS joutuu olemaan jonkin aikaa ilman esimerkiksi Brian Willsietä sekä Fredrik Norrenaa.

HPK on ollut joukkueena TPS:lle erittäin vaikea vastustaja, sillä joukkueiden viisi edellistä kohtaamista ovat kaikki menneet hämeenlinnalaisryhmälle! Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Turussa viime kuun puolen välin jälkeen 0-3 maalein vierasvoittoon. Tällä hetkellä onkin syytä uskoa, että HPK tulee jatkamaan turkulaisten surkeaa pelivirettä, sillä faktaa alkaa olemaan se, että vierasjoukkueella pukukopissa huumori alkaa olemaan pian lopussa. Kai Suikkanen on ehdottomasti Liigan yksi parhaimpia valmentajia, mutta nyt hyvät neuvot varmasti kelpaisivat myös Turun suunnalla. HPK on tällä hetkellä TPS:ää selkeästi edellä oikeastaan jokaisella osa-alueella.

Veikkaussivut | Tuomas