HPK - TPS | 27.9.2012 SM-liiga

Vähämaalinen sekä tasainen kamppailu tiedossa Hämeenlinnassa?

HPK - TPS, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,55 Bet-at-home
HPK - TPS, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 2,10 Bet365 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,10 | 4,10 | 2,60 PELAA TÄSTÄ

Näin TUPLAAT seuraavan voittosi!

> Lue lisää

Kerron lyhyellä tekstilläni kuinka tuplaat seuraavan vedonlyöntivoittosi varmasti. Menetelmä on hyvin yksinkertainen ja sen avulla on tehty voittoa jo kymmeniä tuhansia euroja. Tutustu nyt ja saat tehtyä voiton jo tänään.

Jääkiekon SM-liigaa, Hämeenlinnassa HPK kohtaa TPS:n. Lähtökohtaisesti ottelusta voidaan odotella tasaista sekä vähämaalista. HPK:n suurin salaisuus onnistuneeseen alkukauteen on ollut puolustaminen. Vain yhdeksän päästettyä maalia viiteen otteluun kertoo siitä, että Ari-Pekka Selinin poppoo on onnistunut ainakin välttämään turhat vastustajien maalit. Tämä on myös asia, johon TPS:n tulee ehdottomasti nyt myös kiinnittää huomiota. TPS:n alkukausi ei ole ollut helppo ja syy on hyvin yksinkertainen - päästettyjä maaleja turkulaisilla on aivan liikaa. Pekka Virran ryhmän tulee saada puolustus kuntoon, jotta voitoista voisi taistella. 

Joukkueet kohtasivat tasaisessa kamppailussa jo runkosarjan ensimmäisellä kierroksella. Jo silloin pelattiin vielä kuudenkymmenen minuutin jälkeen eikä se varmasti tänäänkään ole kaukana. HPK on varsinkin kotonaan onnistunut puolustamisessa erinomaisesti, joten TPS:llä tulee olemaan kova työ, mikäli pisteet Hämeenlinnasta kiinnostavat. Lue myös vihjeet muihin tämän päivän SM-liigan otteluihimme Ilves - Jokerit ja SaiPa - JYP.

Veikkaussivut | Tuomas

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)