Joachim Löw penkillä.

Huhu: Bayern haluaa Joachim Löwin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Jupp Heynckes on Bayern Munchenin päävalmentaja vain kauden loppuun, ja sen jälkeen Bayern palkkaa uuden miehen. Huhut kertovat, että seura olisi Saksan maajoukkueen päävalmentajan Joachim Löwin perässä.

Carlo Ancelottin saatua potkut Bayernin päävalmentajan hommista, seura teki tutun ja turvallisen väliaikaisratkaisun. Bayern sai houtkuteltua 72-vuotiaan Jupp Heynckesin hetkeksi pois eläkkeeltä hoitamaan kauden loppuun. Heynckes on ollut Bayernin managerina kolmesti aikaisemmin. Ensin 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa Heynckes oli päämiehenä nelisen vuotta, ja tuolloin Bayern voitti Bundesliigan mestaruuden kahdesti. Vuonna 2009 Heynckes oli kuukauden ajan hoitamassa Bayernia Jurgen Klinsmannin potkujen jälkeen ennen kuin Louis van Gaal palkattiin hommiin. Kesästä 2011 kaksi vuotta eteenpäin Heynces valmensi jälleen Bayernia, ja nyt tuli menestystä. Kahden vuoden aikana Bayern voitti kerran Bundesliigan ja vielä kerran Mestareiden liigan.

Heynckes on kova vanhan liiton päävalmentaja. Hänen tulonsa myötä Bayerniin on tullut kuri ja järjestys. Heynckes on kieltänyt pelaajiltaan kännyköiden käytön ruokapöydässä ja hierottavana ollessa. Heynckesin harjoitukset alkavat entistä aikaisemmin ja ne ovat kovempia. Pelaajien on vielä itse siivottava jälkensa pukukopissa. Primadonnien aika on ohi Bayern Munchenissa.

Kuluvan kauden jälkeen Bayern palkkaa itselleen jälleen uuden managerin. Joachim Löw on mainittu, mutta välittömästi Saksan maajoukkueen joukkueen johtaja Olivier Bierhoff on älähtänyt. Bayernilla ei ole lupa houkutella Löwiä pois maajoukkueesta. Löw vei Saksan maailmanmestariksi kesällä 2014, ja senkin jälkeen joukkue on ollut terävässä kunnossa, joten ei ihme, että maajoukkue haluaa pitää Löwistä kiinni.

Joukkueenjohtaja Bierhoff on sitä mieltä, että kyllä Bayernilla on paljon muitakin vaihtoehtoja.

”Joachimilla on sopimus maajoukkueen kanssa vuoteen 2020, ja jos baijerilaiset tulevat houkuttelemaan, niin laitan sille stopin”, Bierhoff uhosi.

Joachim Löw tuli Saksan maajoukkueeseen vuonna 2004 Austria Wienin managerin paikalta. Aluksi Löw oli maajoukkueen kakkosmies Jurgen Klinsmannin ollessa ykkönen. Vuonna 2008 Löwistä tuli päävalmentaja.

Marraskuussa Heynckes pääsee kokeilemaan Dortmundin kaatamista Bundesliigan klassikko-ottelussa. Kun Heynckes oli edellisen kerran valmentajana Mestareiden liigan ottelussa, niin Bayern nosti ilmaan mestaruuspokaalin Wembleyllä, nyt joukkue voitti Celticin 3-0:

 

 

Parhaat talletusbonukset