Kaappako PSG Cristiano Ronaldon?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Eurooppalaiset jalkapalloilun huippusarjat kuten Valioliiga, Bundesliiga ja La Liga ovat olleet nyt muutaman viikon käynnissä, ja ensimmäiset siirtohuhut ovat jälleen pyörähtäneet käyntiin.

Cristiano Ronaldo

Tammikuun siirtoikkunan aukeamiseen on aikaa vielä reilu kolme kuukautta, mutta se ei silti estä jalkapalloseurojen pelaaja metsästys ja tavoitteita vahvistaa joukkojaan. Mielettömimmän huhun kohteena on La Liga kenttien superähti Cristiano Ronaldo. Brittiläisen Sunday Timesin tietojen mukaan portugalilaisen kintereillä on vahvimmin Ranskan Ligue 1:sen hallitseva mestari Paris Saint-Germain. Qatarilaisen öljyrahan voimin toimiva seura on huhujen mukaan valmis tekemään portugalin maajoukkueen kapteenista peräti £ 109.2 miljoonan tarjouksen. Kun ottaa huomioon vielä pariisilaisten Ronaldolle tarjoaman palkankorotuksen, niin voidaan puhua lähes £ 250 miljoonan kaupasta!

Kaupan toteutuessaan se olisi tietenkin uusi maailmanennätyssumma, kuten odottaa sopii. PSG ei ole ensimmäistä kertaa Ronaldon perässä. Aiemmin tänä vuonna seura tarjosi Ronaldosta Los Blancosille vajaa 90 miljoonaa puntaa, mutta Madridilaiset tyrmäsivät tuon tarjouksen. Ronaldolla on vielä kolme vuotta voimassa oleva sopimus Real Madridin kanssa, ja seuran presidentti Florentino Perez on aiemmin kommentoinut, että ”Mikäli joku haluaa Ronaldon ennen sopimuksen umpeutumista, niin pitää olla valmis maksamaan biljoonaa euroa!”

Robin Van Persie

Kesällä usean Valioliigassa vietetyn vuoden jälkeen Turkkiin ja Fenerbachen riveihin siirtnyt ”flying dutchman” Robin Van Persie on tyytymätön rooliinsa uudessa joukkueessa. Mies ei ole iloinen siitä, että hän joutunut aloittamaan suurimman osan Turkin liigan otteluista vaihtopenkillä. Mies viimeisteli edellisessä ottelussa ottelun voittomalin penkiltä irti päästyään. Tästä huolimatta Van Persie kommetoi TV-haastetelussa seuraavanlaisesti: ”Totta puhuakseni en ole onnellinen kun joudun aloittamaan penkiltä. Olen täydessä iskussa ja 90 minuutin pelikunnossa.” Miestä ollaankin jo kovaa vauhtia kommenttien jälkeen viemässä takaisin Britteinsaarille.

Brendan Rodgers

Vaikka kansainvälinen pelaajien siirtoikkuna on tällä hetkellä kiinni, niin se ei estä seuroja tekemästä muutoksia manageririntamalla. Ensimmäisenä managerina päänsä pölkyltä on löytänyt Liverpool-käskijä Brendan Rodgers. Fanit ja joukkueenjohto ovat tyytymättömiä siihen, että Liverpool on saanut kerättyä vain kahdeksan pistettä ensimmäisessä kuudessa ottelussaan. Rodgersin potkuja pidetäänkin jo useissa lehdissä 100% varmana asiana. Vedonlyöntisivujen suurin suosikki Rodgersin korvaajaksi on Borussia Dortmundissa kovaa jälkeä tehnyt, tällä hetkellä työtön Jurgen Klopp. Muita julkisuudessa esillä olleita ehdokkaita ovat muun muassa Carlos Ancelotti, Frank De Bour ja Ronald Koeman.

Espanjan La Liga pelataan jälleen huomenna. Tulessa muun muassa Atletico Madrid ja Valencia.

Peliyhtiö Unibet lähettää valtavasti jalkapalloa ilmaiseksi live stream -palvelussaan