Huhut Barcelonan tähtipelaajan ympärillä kiihtyvät - Seura ei aio estää siirtoa muualle!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Barcelonan Xavia ollaan viemässä jo Qatariin.

Goal.com- sivuston mukaan Qatarilaisseura Al-Arabin päävalmentaja Dan Petrescu on sanonut, että seuralla on jo esisopimus Barcelonan Xavin kanssa. 

Huippupelaajan nykyinen sopimus Barcelonan kanssa ulottuu vuoteen 2016 asti. Goal.comin mukaan Barcelonan johtoporras on kuitenkin todennut, että seura ei aio estää miehen mahdollista siirtoa muualle.

[ Tänään Espanja-Chile! Veikkaushuone tarjoaa Espanjan voitolle kertoimeksi 1.56. Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa 10€ ilmaista pelirahaa tästä linkistä! Ilman talletusta! ]

34-vuotias Xavi on parhaillaan MM-kisoissa Espanjan mukana, eikä hän ole vielä tehnyt lopullista päätöstä jatkon suhteen. Barcelonan päävalmentaja onkin todennut, että he tulevat vielä keskustelemaan Xavin kanssa tulevaisuudesta Barcelonassa.

Xavi on Barcelona-ikoni, joka on pelannut seurassa yli 700 ottelua. Siirto muualle tulisi monelle järkytyksenä. Xavin seurakaveri Dani Alves kommentoi tilannetta espanjalaiselle AS-lehdelle.

– Huijaathan? En voi uskoa tätä. Teidän on pakko huijata. Ei voi olla totta, Alves toisteli lehden haastattelussa kuultuaan Xavin mahdollisesta siirrosta.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut