VIDEO: Huippupyöräilijä jysäytti kaiteeseen 40km/h nopeudella - Selvisi säikähdyksellä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/03/2014
Jaa tämä...

Tässä tilanteessa ei tainnut kaikki mennä ihan putkeen…

Ei päin mäntyä vaan päin kaidetta… Näin ajeli huippupyöräilijä Nairo Quintana Espanjan ympäriajon eräällä aika-ajopätkällä.

24-vuotias Quintana pommitti alamäessä oikealle taittuvaan mutkaan aivan liian kovalla vauhdilla. Mies ei pystynyt kääntymään tilanteessa tarpeeksi nopeasti ja pian vastaan tulikin tien sivua koristanut kaide.

[ Susijengi on pakkovoiton edessä! Keskiviikkona luvassa mahtava jännitysnäytelmä Turkki-SuomiExpektin kertoimet: 2.15 | 3.75. Nappaa peräti 50€ riskitön ensiveto tästä linkistä! ]

Koettu kolari ei ollut mikään ihan peruskaatuminen, sillä kestavyysurheilu.fi -sivuston mukaan Quintanalla oli vauhtia tilanteessa peräti 40 km/h. Huippupyöräilijän menopeli meni tilanteessa remonttikuntoon, mutta mies itse selvisi tilanteesta ihmeellisesti täysin ehjänä.

– Onnistuin välttämään pahimman. Vasempaan nilkkaan sattuu ja minulla on kolhuja ja naarmuja, mutta en usko loukanneeni itseäni vakavasti, kommentoi Quintana kestavyysurheilu.fin mukaan.

Kuski syytti kolarista pyöränsä jarruja.

– Jarruttaminen kesti liian kauan, eikä pyörä jarruttanut tarpeeksi ja sitten menin nurin.

Quintana pystyi siis vielä jatkamaan kisaa, mutta hävisi pyörän vaihtamisessa noin kolmisen minuuttia.

Quintana ei muuten ole mikään ihan perus sunnuntaipyöräilijä. Herra on nimittäin voittanut tänä vuonna muun muassa Tour of Italyn.

Katso Quintanan hurja kaidepommi tästä!

Katso myös Veikkaussivujen MM-koripallo -sivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut