Hull - Chelsea 11.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/11/2014
Jaa tämä...

Juhliiko Chelsea täyttä pistepottia Hullin vieraana?

Hull – Chelsea, merkki 2, kerroin 1,60 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,50 | 4,00 | 1,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa Chelsea matkustaa testaamaan Hullin päivän vireen. Englannin korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään useita mielenkiintoisia kamppailuita, joten seurattavaa riittää pitkin iltaa. Sarjataulukossa Hull on tällä hetkellä sijalla kymmenen, kun taas Chelsea löytyy kolmannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kaksikymmentä pistettä Chelsean eduksi. Chelsea lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina. Viisi edellistä ottelua ovat Chelsealle tuottaneet neljä voittoa, mutta vähintään yhtä hieno asia vierasjoukkueen kannalta on se, että Sinisten puolustus on toiminut loistavasti. Edelliseen neljään otteluun Chelsealle ollaan yhteensä viimeistelty ainoastaan yksi maali.

Hull voitti edellisessä kotiottelussaan Fulhamin vaatimattomasti 6-0 maalein, mutta kahden hyvän ottelun pelaaminen putkeen on kotijoukkueelle ollut melko vieras käsite. Hull voitti FA Cupissa viime viikonloppuna Middlesbroughin 0-2 maalein, mutta toisaalta tuosta ottelusta on turhaa tehdä sen suurempia johtopäätöksiä. Tänään vastustajan taso kaikilla mittareilla tulee olemaan täysin eri luokkaa. Hull ei ole muutenkaan pystynyt kotonaan ihmeitä esittämään, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Hullin olisi pystyttävä kotonaan keräämään mahdollisimman monta voittoa, koska Hull on kuitenkin joukkue, joka vieraissa tuskin tulee menestymään. Kaiken kaikkiaan kuusi voittoa kahteenkymmeneen otteluun kertoo siitä, että paljon tiukkoja maalin otteluita Hull on pystynyt pelaamaan, mutta tiukat ottelut ovat vain harvakseeltaan päättyneet lopulta kotijoukkueen voittoon.

Chelsea on noussut Joulun jälkeen kaiken kaikkiaan huikeaan pelivireeseen ja tällä hetkellä Chelsea onkin ehdottomasti yksi Valioliigan kuumimmista joukkueista. Chelsean yksi suurimpia ongelmia on ollut se, että selkeä ykköshyökkääjä on vierasjoukkueelta puuttunut, mutta kahteen edelliseen otteluun Siniset ovat viimeistelleet viisi maalia. Chelsean otteluohjelma on viime aikoina ollut suoraan sanottuna helppo, mutta toisaalta tällä hetkellä Chelsea vaikuttaa kokonaisuutta ajatellen olevan erinomaisessa pelivireessä. Chelsean kannalta kurja asia on se, että Frank Lampard sekä Branislav Ivanovic ovat edelleen vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa, mutta toisaalta Hullillakin on muutamia tärkeitä loukkaantumisia. Tarkemmin sanottuna kotijoukkueen vahvuudesta sivussa ovat esimerkiksi Sone Aluko sekä Robbie Brady. Chelsea napataan vieraskentälläkin vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas