Hull City - Trencin 7.8.2014 | Ensimmäinen ottelu oli maaliton

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/07/2014
Jaa tämä...

Hull oli epäonninen kun se ei voittanut ensimmäistä osaottelua

Vihje lyhyesti

– Hull ja Trencin pelasivat ensimmäisen osaottelun 0-0. Hull oli epäonninen, kun se ei onnistunut maaliteossa. Hull aloitti ensimmäisen osaottelun ilman kesän hankintoja, tämä oli manageri Brucen päätös. Toisessa osaottelussa Ince ja Snodgrass ovat varmaankin aloituksessa.

– Hullin tämän kauden kunnosta ei vielä osaa paljon sanoa. Viime kausi päättyi sen osalta niin, että FA Cupin loppuottelu Arsenalia vastaan vei keskittymisestä valtaosan. Liigapelit jäivät vähemmälle ja siksi Hullin saldo Valioliigan viime kierroksilta ei ollut kummoinen. Steve Bruce sanoi, että ensimmäinen Trencin-ottelu oli se kova peli, jonka Hull tarvitsi valmistautumisessaan.

– Hull ei ole vielä tällä kaudella pelannut edes harjoitusottelua kotikentällään. Kertaakaan se ei ole vielä kauden alla hävinnyt, mutta toisaalta vastukset ovat olleet köykäisiä – Trencinin lisäksi Harrogate, York ja Barnsley.

– Trencin on jo aloittanut oman liigansa, jossa sillä on kolme kotivoittoa. kauden ainoan vierasottelun se on pelannut Eurooppa-liigan edellisellä kierroksella. Serbialainen Vojvodina voitti ottelun 3-0.

– Hieman keskenkuntoinen Hull, cup-otteluiden vierasmaalisääntö ja köykäinen vastus haiskahtaa vähämaaliselta ottelulta.

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1,90 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Valioliiga-joukkueetkin alkavat palailla kesälomiltaan ja harjoitusleireiltään tosipeleihin. Hull City kohtaa Eurooppa-liigan karsinnoissa slovakialaisen Trencinin toisessa osaottelussa. Ensimmäinen ottelu päättyi Slovakiassa 0-0. Hull oli ottelussa lähellä voittoa. Tom Huddlestone missasi rangaistuspotkun toisella jaksolla ja paukautti vielä paluupallon taivaan tuuliin. Maaliton tasapeli antaa Hullille selvän etulyöntiaseman toiseen otteluun. Se on parempi joukkue, ja voitolla jatkopaikka on Hullin. Ainoastaan vierasmaalin puuttuminen saattaa huolettaa kotijoukkuetta.

Hullin manageri Steve Bruce antoi viime kauden joukkueen, joka ansaitsi Eurooppa-liiga -paikan, pelata ensimmäisessä osassa. Uudet hankinnat eivät olleet mukana aloituksessa, mutta vaihdosta peliin tulleet Snodgrass ja Ince olivat sen verran hyviä, että varmana ovat nyt heti mukana. Menestyminen Euroopan kentillä on haastattelujen mukaan tärkeää Hullille, vaikka lisäottelut tuovatkin rasitusta joukkueelle ja Valioliiga-ottelut tulevat siitä kärsimään.

Viime kauden loppupuolta Hullin osalta hallitsi FA Cupin loppuottelu, jossa se hävisi Arsenalille. Wembleyn finaalin vuoksi se ei ollut järin hyvä Valioliigan viimeisillä kierroksilla. Viimeiset yhdeksän liiigapeliä kotikentällään Hull pelasi voittaen neljä ja häviten viisi. Se kuitenkin voitti peräkkäin kolme cup-kotiottelua, joten kyllä sillä on vahva kotikenttäkin.

Manageri Bruce sanoi ennen ottelua, että joukkue tarvitsi kovan ottelun kauden alkuun, ja ensimmäinen Trencin-ottelu oli tällainen. Nyt Hullin pitäisi olla paljon paremmin valmistautunut. Trencin on jo pelannut seitsemän virallista ottelua tällä kaudella, joten se on joukkueena kotijoukkuetta valmiimpi.

Trencin ei kuitenkaan ole häävi joukkue. Se on voittanut vain yhden viidestä viime ottelustaan Euroopan kentillä. Edellisellä kierroksella serbialainen Vojvodina voitti sen kotikentällään 3-0. Trencin voitti oman kotiottelunsa 4-0. 0-3 -tappion jälkeen Trencin on voittanut kaksi kotiottelua Slovakian liigassa sekä pelannut mainitun tasapelin Hullia vastaan. Vojvodina-tappio on Trencinin ainoa vierasottelu tältä kaudelta, eikä se paljoa lupaile.

 

Perustelut vihjeelle

Hull on luokkaa parempi kuin Trencin, sen valmistautuminen kauteen on jo hyvässä vauhdissa ja se on motivoitunut menemään jatkoon Eurooppa-liigassa. Vetopuolella kannattaa napata kiinni siitä, että Trencin ei tehnyt maalia edellisessä vierasottelussaan ja Hull takuulla lähtee pitämään vastustajaa nollilla. Vierasmaalisääntö painaa maalimäärää matalalle. Alle 2,5 maalia on 1.90 Bet365:llä ja sen voi ottaa.

Vihje: alle 2.5 maalia, kerroin 1,90 Bet365 

Veikkaussivut | Anssi