Hull - Liverpool 1.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/01/2013
Jaa tämä...

Juhliiko Liverpool täyttä pistepottia Hullin vieraana?

Hull – Liverpool, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 5,75 | 3,75 | 1,58

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään neljä ottelua, Hull saa vieraakseen etukäteen hyvin selkeässäkin ottelussa Liverpoolin. Sarjataulukossa Hull on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Liverpool löytyy hienosti peräti toiselta sijalta. Hull on materiaaliltaan Valioliigan surkeimpia, joten siinä mielessä alkukausi on sujunut kotijoukkueelta erinomaisesti. Hull on ehdottomasti suurimpia putoajasuosikkeja, sillä maalinteko on kotijoukkueelle äärimmäisen vaikeaa! Vain yhdeksän tehtyä maalia kahteentoista otteluun on kaiken kaikkiaan surkea suoritus. Hull on onnistunut nappaamaan neljä täyttä pistepottia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että kotijoukkueen maalintekotaidot ovat hyvin rajallisia.

Liverpool pelasi viikko sitten jännittävän huippuottelun Evertonia vastaan 3-3 numeroin ja itseasiassahan kahteen edelliseen otteluun Liverpool on viimeistellyt vaatimattomasti seitsemän maalia! Liverpoolin puolustus ei lainkaan vakuuttanut Evertonia vastaan, mutta toisaalta vastustajan taso on tällä kerralla täysin eri luokkaa. Liverpoolille tulee voittoon riittämään normaali peliesitys. Hull on materiaaliltaan niin heikko, että lähtökohtaisesti Liverpoolin ei tarvitse esittää kentällä lainkaan mitään sen ihmeellisempää. Liverpool on edellisestä viidestä ottelustaan hävinnyt muutenkin vain yhden, joten vierasjoukkueen tilanne on enemmän kuin kohdallaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että Liverpoolilla ei ole varaa turhiin pistemenetyksiin tai sijoitus tulee sarjataulukossa vaihtumaan nopeasti.

Hullin tilanne sairaslistallakaan ei ole lainkaan paras mahdollinen, sillä sivussa on edelleen useita merkittäviä pelaajia. Esimerkiksi tärkeä Robbie Brady on edelleen sivussa. James Chester saattaa tehdä tänään sentään paluun kotijoukkueen kokoonpanoon. Lähtökohtaisesti Hull ei tule loukkaantumissumia kestämään, sillä hyvin rajallinen materiaali ei anna siihen mahdollisuutta. Liverpoolin maalintekotaito on täysin eri luokkaa Hullin kanssa, joten vierasvoitosta on ehdottomasti syytä lähteä liikenteeseen. Kahteen edelliseen otteluun vain yksi tehty maali kertoo siitä, että Liverpool on vieraissakin vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas