Hull - Manchester United 26.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Manchester Unitedin hurja vire Hullin vieraana?

Hull – Manchester United, merkki 2, kerroin 1,55 Expekt
Hull (+1) – Manchester United, merkki 2, kerroin 2,50 PAF

Expektin kertoimet otteluun 6,00 | 3,80 | 1,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Hull sekä vastaan asettuva Manchester United. Tänään Englannin korkeimmalla sarjatasolla otteluita riittää, joten tiedossa on kaiken kaiken kaikkiaan enemmän kuin paljon mielenkiintoista seurattavaa. Sarjataulukossa Hull on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Manchester United löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen materiaaliero on valtava Manchester Unitedin eduksi, vaikka sarjataulukossa joukkueiden välillä on vain viisi sijaa. Manchester United on viime aikoina ollut erinomaisessa pelivireessä, joten se vain korostaa vierasjoukkueen ennakkosuosikin asemaa. Tarkemmin sanottuna Manchester United on tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Punaiset voittivat West Hamin 3-1 numeroin.

Hull on viime kierroksien aikana todennäköisesti huomannut, että ilman maalintekoa tässä lajissa voittaminen on melko vaikeaa. Neljään edelliseen otteluun Hull on yhteensä viimeistellyt kaksi maalia. Edellisellä kierroksella Hull pelasi vieraissa 1-1 maalein tasapelin West Bromwichia vastaan. Viisi edellistä otteluahan ovat Hullille kylläkin tuottaneet vain yhden tappion, mutta muuten tiukkojen otteluiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut täysin mahdoton käsite. Hull on itseasiassa ehtinyt kotonaan voittamaan tähän mennessä upeasti esimerkiksi Liverpoolin, mutta yksittäisen ottelun perusteella on turhaa tehdä sen suurempia johtopäätöksiä. Faktaa on muutenkin se, että Hull on materiaaliltaan Valioliigan heikoimpia, joten kotiotteluissa pitäisi raitapaitojen kerätä suurimman osan pisteistään.

Manchester Unitedilla on viime aikoina ollut suuria ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen vahvuuteen ovat suurella todennäköisyydellä tekemässä Danny Welbeck sekä Michael Carrick. Manchester Unitedilta sivussa varmuudella edelleen ovat esimerkiksi Nani sekä Robin Van Persie, mutta varmasti vierasjoukkueen kannattajien mieltä lämmittää muutaman tärkeän pelaajan palaaminen takaisin kokoonpanoon. Manchester United on kaiken kaikkiaan ollut niin vakuuttavassa pelivireessä, että vierasvoitosta on syytä lähteä tälläkin kerralla liikenteeseen. Neljään edelliseen otteluun Manchester United on peräti kolmessa pitänyt maalinsa koskemattomana, joten maalaisjärjellä ajateltuna Hullilla saattaa olla tänäänkin aavistuksen maalinteon kanssa ongelmia. Hullin maalinteko-ongelmia tuskin ainakaan parantavat loukkaantumiset, sillä myös kotijoukkueelta sivussa on muutama tärkeä avainpelaaja. Tarkemmin sanottuna Hullin vahvuudesta sivussa ovat Robbie Brady, Stephen Quinn sekä Sone Aluko.

Veikkaussivut | Tuomas