Hurjaa draamaa Pariisin Masters -turnauksessa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/01/2012
Jaa tämä...

Kaikki kärkisijoitetut leikistä ulos välittömästi!

ATP-tennistä pelataan tällä viikolla Ranskassa ja käynnissä onkin Pariisin Masters -turnaus. Ensi viikolla pelataan kauden päätösturnaus, joten samalla Pariisissa valmistaudutaan jo kyseiseen kauden huipentumaan. Hyvin synkkiä pilviä huippupelaajien ylle tuo se, että ATP-listan ykkönen Sveitsin Roger Federer vetäytyi turnauksesta juuri viime viikolla pelatun Baselin turnauksen jälkeen. Espanjan Rafael Nadal on puolestaan edelleen sivussa ja on todennäköisesti vielä pitkään. Oikeastaan on täysin mahdotonta sanoa, koska espanjalainen olisi jälleen pelikunnossa.

Itse Pariisin turnauksessa ollaan nähty muutama huikea jättiyllätys. Keskiviikkona pelatussa toisen kierroksen ottelussa Serbian Novak Djokovic tippui yllättäen Yhdysvaltojen Sam Querreyta vastaan. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli täysin toivoton Querreyn kohdalla, mutta niin vain yhdysvaltalainen järjesti huikean yllätyksen ja samat jatkuivat heti tänään, jolloin vuorossa oli Iso-Britannian Andy Murrayn tippuminen Challenger -tason Puolan Jerzy Janowicziä vastaan! Myös otteluvoitto oli Murraylla jo lähes varma, kunnes puolalainen nousi lähes mahdottomasta tilanteesta ottelun voittoon.

Tilastoista kiinnostuneet urheilufanit voivatkin etsiä, milloin edellisen kerran jotain ATP:n arvostettua turnausta oltaisiin pelattu ilman TOP-4 pelaajia. Tilanne on hyvin mielenkiintoinen, sillä tällä hetkellä erittäin arvostetun turnauksen voittajaehdokkaita on oikeastaan juuri niin monta kuin turnauksessa on edelleen pelaajia mukana.

Veikkaussivut | Tuomas