VIDEO: Huuhkaja-hyökkääjä hirmuvireessä Saksassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Huuhkaja-hyökkääjä Tim Väyrynen vakuutti heti uudessa seurassaan, kun suomalainen debytoi Dynamo Dresdenin paidassa Saksan 3. liigan avauskierroksen kamppailussa. Väyrysen joukkue otti upean 4-1-voiton, kun se kohtasi VfB Stuttgart II:n.

Suomalaishyökkääjä iski ottelussa maalin ja syötti kaksi joukkueensa osumista, joten alku uudessa seurassa oli varsin onnistunut.

Dynamon avausosuma syntyi, kun Väyrynen pelasi taidokkaasti pallon takatolpalle, josta Aias Aiosmanilla oli helppo työ iskeä peliväline verkkoon.

Suomalainen siirsi vielä ensimmäisellä puoliajalla joukkueensa 2-0-johtoon. Vastustajan maalivahti hukkasi pallon ja Väyrynen pääsi tinttaamaan sen avopaikasta maaliin.

Väyrynen oli mukana myös ottelun viimeisessä osumassa. Dynamon 4-1-osuma oli enää kosmetiikkaa, mutta hyökkääjä teki maaliin komean esityön, kun hän pelasi päällään pallon Justin Eilersille, joka ampui upean häkin.

Dynamo otti täydet kolme pistettä 25 000 katsojan edessä, joten Väyrynen voi olla erittäin tyytyväinen alkuunsa uudessa seurassa.

Näet maalit tästä!

Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa myös Saksan 3. liigasta, joten Väyrysen matseja voi jännittää myös jatkossa!

Lue myös:

Suomen vastustajat MM-karsintoihin!

VIDEO: Valioliiga starttaa kahden viikon kuluuttua!