Huuhkajiin murtautuneelle hyökkääjälle sopimus Saksaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2015
Jaa tämä...

Huuhkajiin murtautunut 22-vuotias hyökkääjä Tim Väyrynen siirtyy Dortmundista Dynamo Dresdeniin.

Tim Väyrysen sopimus Saksan kolmanneksi korkeimman sarjatason seuran kanssa on muotoa 2+1. Suomalaishyökkääjä saa pelinumerokseen yhdeksän.

– Tim on tekninen, isokokoinen ja maalin edessä hyvä vaistoinen hyökkääjä, jonka mukaantulo tuo joukkueellemme uusia hyökkäysvariaatioita. Mikäli hän ottaa urallaan sen seuraavan askeleen, on hän meille selkeä vahvistus, päävalmentaja Uwe Neuhaus kertoi.

Väyrynen joutui miettimään muita vaihtoehtoja seurarintamalla, sillä Dortmundissa peliaikaa ei tullut paljoa kakkosjoukkueessakaan, FC Viktoria Kölnissä.

Espoossa syntynyt, 191-senttinen kärkipelaaja on yksi Huuhkajien mahdollisista tulevaisuuden maalinsylkijöistä.

Väyrynen on ollut ikäluokkansa maajoukkujyrä aina 15-vuotiaasta lähtien ja saanut vyölleen toistaiseksi kolme A-maaottelua.

Väyrynen teki ensiesiintymisensä Veikkausliigassa kaudella 2010 edustaen kasvattajaseuraansa FC Honkaa. Uransa ensimmäisen liigamaalin hän teki 15. toukokuuta 2011 Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Hänet valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi kesäkuussa 2013.

Viikonloppuna ratkaistaan Copa American mestaruus

Jalkapallomaailmassa tapahtuu myös Väyrysen siirron lisäksi. Copa Americassa vuorossa ovat kaikista ne tärkeimmät ottelut. Pronssikamppailuun löydät vihjeen tästä.

Muistathan myös, että Unibet näyttää jokaisen suomalaisjoukkueen eurovierasottelun ilmaiseksi sivuillaan. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä olemassa, siirry Unibetille rekisteröitymään.

Lähde: www.dynamo-dresden.de

Lue myös:
Video: Vain Brasiliassa, Slip-N-Slide jalkapalloa!

unibet