VIDEO: Nähdäänkö Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo vastakkain El Clasicossa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallomaailman katseet kääntävä ja penkkiurheilijat TV:n eteen liimaava La Liga kauden ensimmäinen Fc Barcelonan ja Real Madridin välinen El Clasico on jo kädenulottivilla. Yksi futismaailman suurimmista otteluista potkitaan tulevana lauantaina 21.11.2015.

Yksi mielenkiintoisimmista asioista El Clasicon alla on Barcelona-tähden Lionel Messin kunto. Argentiinalainen on ollut syyskuun lopusta asti sivussa pelikentiltä, ja hänen on odotettu tekevän paluun klassikko-ottelussa. Barcelonasta kantautuvien tietojen mukaan Messi on hyvässä kunnossa ja valmis astumaan kentälle lauantaina. Hän on treenannut viime aikoina joukkueen B-ryhmän kanssa, ja sen valmentajan Gerard Lopezin mukaan kirppu on jälleen valmis koviin peleihin. Tämän aamuisten lehtietojen mukaan Messi olisi avauskokoonpanossa huomenna.

Mutta pitäisikö Messin sittenkään pelata lauantaina, vaikka se olisi mahdollista? Barcelonan managerin Luis Enriquen on varmasti todella vaikea jättää penkille yksi maailman parhaista pelaajista, mutta se saattaisi olla järkevä ratkaisu. Mies on ollut lähes kaksi kuukautta pelaamatta jalkavamman vuoksi, ja El Clasico on tunnetusti normaalia La Liga ottelua brutaalimpi. Miehen jalka joutuisikin Santiago Bernabeulla pelattavassa ottelussa heti äärimmäiseen rasitustestiin Los Blancos pelaajien käsittelyssä. Mitä todennäköisimmin Luis Enrique mieluummin kuitenkin häviäisi El Clasicon ja pitäisi Messin terveenä kuin toisin päin.

Lisäksi Barcelonan tämän hetkisellä hyökkäyskaksikolla Luiz Suarezilla ja Neymarilla on juuri nyt jotain kaunista meneillään ja miehet ovat keskenään pysäyttämättömiä. Miehet ovat tehneet yhteensä 20 maalia 11 pelatussa La Liga ottelussa. Leo Messi toisi hyökkäykseen tietenkin lisää tulivoimaa ja luovuutta, mutta kannattaako harmoniaa alkaa rikkoa huippu tärkeässä ottelussa? Tekee Luiz Enrique Messin peluutuksen suhteen minkä tahansa ratkaisun, niin häntä mitä todennäköisemmin tullaan lopputuloksesta huolimatta kritisoimaan asiasta. Onnea vaan viikonlopun viettoon Enrique!

Tässä vielä tunnelman nostatukseksi pieni maistiainen siitä, mitä lauantaina 21.11 klo 19.15 alkaen on luvassa:

HUOMIO! Peliyhtiö Unibet tarjoaa El Clasicoon riskittömän vedon sekä ilmaisen live-streamin! Katso alhaalta

[interaction id=”564f0b4041f2d0122b8b4025″]

Lue myös:

Nämä supertähdet eivät päässeet Ranskan EM-kisoihin

Arsenal-fanit tekevät mitä tahansa saadakseen Lionel Messin Lontooseen