KUVA: Yngwie Malmsteen suomalaisen junnujoukkueen sponsoriksi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Wikipedia
  • 12/10/2015
Jaa tämä...

Sponsorit ovat monelle urheilujoukkueelle hyvin tärkeitä tulonlähteitä ja taloudellisia tukijoita, jotka mahdollistavat seuratoiminnan.

Näin on myös tietenkin Hyvinkäällä, jossa paikallinen Hyvinkään palloseura (HyPS) ja sen -08 syntyneiden junioreiden pallojoukkue elää sponsoritukien varassa. Joukkueen uusi sponsori eroaa kuitenkin normaalista kaavasta ja on jotain ihan muuta kuin paikallinen pienyritys. HyPS -08 joukkueen uusin sponsori on nimittäin maailman kuulu kitaravirtuoosi, itse legendaarinen Yngwie Malmsteen.

Yli 11 miljoona levyä myyneen ruotsalaisen kitaristitähden ja Hyvinkääläisen juniorijoukkueen yhteistyö voi kuulostaa alkuun hyvin erikoiselta, mutta taustalla on aivan järkevä selitys. HyPS-juniorit saivat Malmsteenin sponsoriksi heidän valmentajansa Pete Alanderin kautta. Valmentaja Alander on ammatiltaan graafisen alan yrittäjä. Mies onkin tehnyt suunnittelu töitä ympäri maailmaa sekä yrityksille että muusikoille. Yksi miehen asiakkaista onkin sattumoisin herra Malmsteen, jolta Alander lähti varovaisesti tiedustelemaan sponsoriksi ryhtymistä, ” ja ilokseni sain positiivisen vastauksen” – kertoi Alander Aamupostin haastattelussa.

Kitaravirtuoosin nimeä kantava logo näkyy painettuna joukkueen peliasussa ja muussa viestinnässä yhdessä muiden sponsorien kanssa. Tiedettävästi Suomen historiassa ei ole aiemmin nähty vastaavanlaista sponsoria millään joukkueella, ei edes A-maajoukkuetasolla.

Tässä vielä Pete Alanderin ottama kuva Luukas Räsäsestä, Mikael Haraisesta ja Jooa Alanderista poseeraamassa uusissa Yngwie-paidoissa. Rokrok!

Lue myös:

VIDEO: SJS vs. EDM ottelussa nähtiin erikoinen alkulämmittely

Liiga: HIFK – TPS 10.12.2015 klo 18.30

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa