Hyypiälle potkut Leverkusenista - "Lähden pystyssä päin" | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/05/2014
Jaa tämä...

Leverkusen vahvisti lauantaina Sami Hyypien irtisanomisen joukkueen päävalmentajan tontilta.

Saksalaisseura Bayer Leverkusen vahvisti lauantaina jo pitkään ilmassa pyörineet potkuhuhut koskien joukkueen päävalmentajaa Sami Hyypiää. Hyypiän tilalle joukkueen peräsimeen nousee suomalaisen entinen valmentajapari Sascha Lewandowski.

– Kiitän Sami Hyypiää hänen omistautuneesta työstään viime vuosien aikana. Hän on tehnyt meille erinomaista työtä pelaajana ja valmentajana sekä ollut iso syy viime vuosien menestyksemme. Nyt olemme kuitenkin siinä tilanteessa, että emme näe muuta vaihtoehtoa kääntää kurssia, Leverkusenin toimitusjohtaja Michael Schade kommentoi.

Leverkusenin kausi alkoi vahvasti, mutta viime aikoina joukkueen meno on ollut erittäin nihkeää. Saksalaisseura on onnistunut ottamaan vain yhden voiton viimeisestä 12 ottelustaan.

– Tämä on osa jalkapalloa. Tiesin alusta alkaen, että tällainen päivä saattaa joskus tulla. Olen tietysti pettynyt, mutta en katkera. Elämä jatkuu tämänkin jälkeen, Hyypiä kommentoi potkujaan Huuhkajien Facebook-sivustolla.

– Syksy meni jopa yli odotusten, kevät ei. Viime aikojen tulokset eivät olleet hyviä. Olen ollut ammattilaisjalkapallossa niin kauan mukana, että ymmärrän, miten seurajohto ajattelee näissä vaikeissa tilanteissa. Itsekin tulin valmennusvastuuseen vähän samanlaisessa tilanteessa.

– Lähden pystyssä päin, ei ole mitään hävettävää. Olen oppinut paljon ja olen nyt paljon kokeneempi ja vahvempi, Hyypiä lisäsi.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut