VIDEO: PSG-tähdelle kultalevy!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Henke Larssonin rinnalla Ruotsin jalkapallohistorian suurimpiin nimiin kuuluva Zlatan Ibrahimovic on tehnyt jälleen uuden aluevaltauksen. Jalkapallokenttien lisäksi mies on aiemmin ottanut haltuunsa parfyymi markkinat, ja nyt ”Ibra” on laittamassa kyykkyyn musiikkiteollisuuden.  

Elantonsa jalkapallon parista Ranskan Ligue 1 – sarjan joukkueessa Paris-Saint Germainissa saava Zlatan Ibrahimovic teki vuonna 2014 oman version Ruotsin kansallislaulusta Du Gamla, Du Fria. Nyt tuo kappale on noussut historian streematuimmaksi kansallislauluksi. Sitä on toistettu Ruotsin kansankodissa yhteensä peräti 3. miljoonaa kertaa! Luku on siinä määrin kunnioitettava, että miehen levy-yhtiö päätti muistaa häntä omalla kultalevyllä.

Harva futari onkaan paistatellut tällaisissa kuvissa:

Tässä hitiksi nousseen kappaleen virallinen musiikkivideo:

Ihmisten mielipiteitä vahvasti jakava Zlatan on voittanut jalkapallon parissa peräti viiden erin kansallisen sarjan mestaruuden. Mies on kuitenkin jahdannut koko uransa joka pojan unelman Mestarien Liigan voittoa, mutta ei ole vielä sitä saavuttanut. Mikäli mies ei sitä koskaan voita, niin ainahan hän voi lievittää pettymystään osallistumalla Euroviisuihin. Voittamalla perinteisen laulukilpailun hänestä tulisi entistä erikoisempi ja myyttisempi hahmo jalkapallopiireissä. Pokaali olisi varmasti myös ensimmäinen jalkapalloammattilaiselle ojennettava Euroviisu-pysti.

Muistathan että kansalliset jalkapallosarjat jatkuvat jälleen loppuviikosta maajoukkue tauon jälkeen. Peliyhtiö Betsson kaikkiin otteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluiden alkua kuin livevedonkin puolella!

Lue myös:

VIDEO: Xavi olisi halunnut edustaa urallaan Manchester Unitedia tai Liverpoolia!

VIDEO: Messi arvostelee Ronaldon elokuvatrailerin!

 

nhl-pro-nordicbet