Lähde: Ruotsalaistähti tehnyt sopimuksen Manchester Unitedin kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 06/04/2016
Jaa tämä...

Koko kevään ja alkukesän kestänyt jalkapallomaailman seuratuin siirtosaaga näyttää vihdoin tulleen päätökseen. Useiden isojen brittimedioiden mukaan ruotsalaisen supertähden Zlatan Ibrahimovicin seuraava seura on nyt lopulta selvillä.

Muun muuassa Sky Sports ja ESPN ovat molemmat julkaisseet lauantain-aamuna tiedon, jonka mukaan Ibrahimovic on tehnyt (odotetusti) Valioliigaseura Mancehster Unitedin kanssa yhden vuoden mittaisen sopimuksen, joka tullaan julkaisemaan vielä ennen Ruotsin maajoukkueen EURO 2016 urakan alkamista 13.6.  Uutinen ei ole mikään jättiyllätys, koska Ibrahimovicia ollaan oltu viemässä Red Devils paitaan jo pidemmän aikaan, ja kun joukkueen uudeksi manageriksi nimettiin Ibran entinen valmentaja Jose Mourinho niin sopimus nytkähti viimeisen askeleen eteenpäin. Ibrahimovic on tiedättevästi saanut rahakkaita tarjouksia myös Kiinasta sekä mahdollisuuden palata Italiaan, mutta mies ei ole vielä valmis ”jäähdyttelemään.” Zlatan on kertonut useasti haluavansa pelata Valioliigassa, ja nyt hän pääsekin tavoittelemaan sarjan mestaruutta La Liga, Serie A, Ranskan Ligue 1 ja Hollannin Eredivisie pokaalien jatkoksi.

Sky Sport kertoo myös, että Zlatanin hankinta oli Mourinhon ykköstoive ja ainoa hankinta, jonka hän aikoo tehdä Unitedin hyökkäysosastolle. Portugalilaismanageri nimittäin uskoo 18 – vuotiaasta Marcus Rashfordista kasvavan maaliahneen hyökkääjän Zlatanin takana. Mourinho on jopa niin vakuuttunut Rashfordin ja muiden United-lupausten kyvyistä, että hän on lopettanut seuran kosiskelut viime kauden maalitykkiä Jamie Vardya kohtaan.

Lue myös:

VIDEO: SUOMI PUTOSI TAAS FIFAN RANKINGISSA

VIDEO: BELGIALAISLEHDET RAIVOISSAAN SUOMI-TASAPELISTÄ

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa