IFK Mariehamn - MyPa | Veikkausliiga Pitkävetovihje 17.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko IFK Mareihamnin mahtivire?

IFK Mariehamn – MyPa, Vihje IFK Mariehamn, Kerroin 1.90 Nordicbet

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

EM-Kisojen lisäksi on syytä katsella myös kotoista Veikkausliigaa, jossa käydään sunnuntaina kaksi koitosta. Toisessa kohtaavat alkukauden ”sensaatiot”, MyPa ja IFK Mariehamn. Maarianhamina on aina paha paikka vieraille, eikä sieltä vielä tällä kaudella ole kukaan päässyt pois 3 pisteen kera.

IFK Mariehamn aloitti kauden ihan perustasolla, mutta viimeiset kolme ottelua ovat nostaneet joukkueen osakkeita huomattavasti. Mariehamnilla alla kolme voittoa, ensin kaatui sarjajohtaja Inter Haminassa, sitten TPS ja lopuksi vielä 0-3 vierasvoitto Jarosta. MyPan peleissä ei paljoa maaleilla olla läträilty. Toisaalta puolustus on todella tiivis, mutta hyökkääminen on tehotonta. MyPa aloitti kauden loistavasti, mutta pikkuhiljaa se alkaa vajoamaan omalle tasolleen. MyPalla on kolmesta viime ottelusta saldona kotitappio JJK:lle, 0-0 Lahdessa ja kotivoitto VPS:tä.

MyPa jää materiaalissa jalkoihin, eikä sitä flow-tilaakaan oikein ole. Maalinteko on tuskaa ja kun vastustajalla se toimii kiitos Aleksei Kongaskolkan. MyPa joutuu tekemään paljon töitä mikäli se aikoo pisteitä Myllykoskelle tuoda.

Veikkaussivut | misteri