IS: Ikonen jättämässä Bluesin! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Näyttää siltä, että Juuso Ikonen ei pelaa enää otteluakaan Espoo Bluesin väreissä.

Ilta-Sanomat uutisoi, että Espoo Bluesia edustava Juuso Ikonen ei enää pue ylleen joukkueensa peliasua.

Todennäköisyys sille, että Juuso pelaa enää Bluesissa, on pyöreä nolla. Sitä mahdollisuutta ei ole olemassa, latasi Ikosen pelaaja-agenttina toimiva Mika Rautakallio Ilta-Sanomien haastattelussa.

Vasta 18-vuotias Ikonen jätti väliin Bluesin maanataiset harjoitukset. Nuori hyökkääjä on joutunut todelliseen myrskynsilmään Blues-leirissä eikä umpikuja tunnu aukeavan millään.

– Juuso on jopa itse valmis maksamaan Bluesille, että sopimus purettaisiin. Tämäkään ratkaisu ei ole kuitenkaan vielä seuralle kelvannut, kommentoi Rautakallio.

– Moni muu pelaaja olisi alistunut tässä tilanteessa seuran vaatimuksiin, mutta Juuso on valinnut rohkeamman tien. Hän kokee, että Bluesista lähteminen on ainoa vaihtoehto pelaajauran jatkoakin ajatellen.

Ikosen ja Blues-johdon sukset ovat siis menneet pahasti ristiin. Seuran puheenjohtaja Martin Saarikangas syytteli tapahtumasarjasta Ikosen pelaaja-agenttia.

– Me emme aloittaneet tätä sotkua. Kaikki toimintamme kestää päivänvalon ja asian voi tarkistaa kaikilta muilta liigaseuroilta. Minulle on henkilökohtaisesti myönnetty erään SM-liigaseuran toimesta, että Blues on tarjonnut Ikosta heille, puolustautui Rautakallio.

– Blues on jäänyt nyt housut nilkoissa kiinni epärehellisestä toiminnasta ja sen vuoksi he yrittävät nyt pelata aikaa. Ratkaisuja on kuitenkin tapahduttava ennemmin tai myöhemmin.

Hyvin lahjakkaana hyökkääjänä tunnettu Ikonen on pelannut tällä kaudella 17 ottelua tehoin 4+6=10.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut