Ilja Kovaltshuk nähdään ensi kaudella NHL-jäillä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

NHL-sopimus kiikarissa

Ilja Kovaltshukin mahdollista NHL-paluuta on pyöritelty jo pitkään. Nyt venäläinen saattaa todellakin palata NHL:ään – ainakin, mikäli uskomme kiekkotoimittaja Elliotte Friedmania. Hän sanoi Hockey Night in Canada -lähetyksessä, että Kovaltshuk on itse kertonut palaavansa ensi kaudeksi maailman kovimpaan kiekkoliigaan.

Venäläistähti lähti vuonna 2013 NHL:stä ovet paukkuen ja ison kohun saattelemana. Kovaltshuk edusti silloin New Jersey Devilsiä. Paluu NHL:ään ei ole kuitenkaan yksinkertainen prosessi, sillä venäläisen on saatava kaikkien muiden NHL-seurojen hyväksyntä, mikäli hän ei halua siirtyä takaisin Devilsin riveihin. Mahdollisen uuden joukkueen on taas neuvoteltava Devilsin kanssa siirtosummasta, jolla Kovaltshuk pelaisi uudessa seurassa.

34-vuotiaalle hyökkääjälle löytyisi vielä varmasti käyttöä NHL:ssä. Kovaltshuk juhli tällä kaudella KHL:n mestaruutta Pietarin SKA:n paidassa. Hyökkääjä on pelannut viimeiset neljä kautta Pietarissa. Kovaltshuk nakutteli runkosarjaan kovat tehot 32+46=78.

Venäläisen NHL-paluusta on huhuiltu jo pitkään, joten nähtäväksi jää, tuleeko mies todellakin vielä siirtymään NHL:n parrasvaloihin. Voi olla, että ainakaan Devils ei ole enää – ymmärrettävistä syistä – kiinnostunut Kovaltshukin palveluksista.

NHL-vedot Unibetilla!>>

Lue myös:

Pekka Rinne pudotuspelien paras pelaaja? Nashville toiselle kierrokselle
IS: Pikkuleijonien tähtipelaaja palaa Liiga-jäille
Kanada saamassa MM-kisoihin kivikovan joukkueen
VIDEO: Nutivaara osui heti playoff-debyytissään

Parhaat talletusbonukset