VIDEO: Ilja Kovaltshuk jatkaa ensi kaudella SKA Pietarissa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Venäläinen supertähti jatkanee uraansa pietarilaisjätissä.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava venäläistähti Ilja Kovaltshuk jatkanee myös ensi kaudella SKA Pietarin vahvuudessa, vaikka hänen on kerrottu purkavan sopimuksen hallitsevan KHL:n mestarin kanssa.

Kovaltshuk on yhdistetty käytäväpuheissa ja muissa huhuissa muun muuassa uuteen kiinalaisjoukkueeseen, joka aloittaa näillä näkymin ensi kaudella KHL:ssä. Asiasta voit lukea lisää täältä.

Kovaltshuk ei ole aikaisemmin juuri kertonut, että pelaako hän ensi kaudella SKA Pietarin vahvuudessa, mutta nyt asiaan on tullut muutos ja venäläistähti on itse avannut sanallisen arkkunsa.

– Minulla on yksi kausi jäljellä SKA:n kanssa. Minä rakastan tätä kaupunkia ja meillä on mahtavia muistoja viime kaudelta. Pelaan mielelläni SKA:ssa sopimukseni loppuun, Kovaltshuk totesi.

Vuositasolla jopa 15 miljoonaa dollaria tienaava Kovaltshuk pelaisi ensi kaudella nykyisestä sopimuksestaan viimeisen vuoden ja silloin nelivuotinen pahvi tulisi täyteen.

Kovaltshuk on ollut kevään aikana esillä, sillä SKA Pietarin valmennus hyllytti supertähden ja otti häneltä kapteenin roolin pois erimielisyyksien takia. Kovaltshuk ei ole suostunut tarkentamaan kuitenkaan kyseistä asiaa.

– Se mitä tapahtui, ei johtunut minun ja pelaajien välisistä suhteista, hän tyytyi toteamaan.

Lähtökohtaisesti vaikuttaa siltä, että Kovaltshuk pelaa ensi kaudella SKA Pietarissa. Itseasiassa tähtipelaajan asioidenhoitaja Juri Nikolajev totesi venäläismedialle, että he eivät kommentoi mahdollisia siirtohuhuja liittyen pelaamisesta Kiinan uudessa KHL-joukkueessa, koska Kovaltshukilla on sopimus SKA Pietarin kanssa.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Maple Leafs maalivahti sylkäisee vahingossa jäänputsaajaa
Useat NHL-seurat suomalaisen KHL-tähden perässä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa