VIDEO: Ilkay Gundogan siirtymässä Valioliigan suurseuraan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/02/2016
Jaa tämä...

Taivaansiniset ovat vahvistumassa Dortmundin keskikenttäpelaajalla.

Keskikenttäpelaaja Ilkay Gundogan on siirtymässä jalkapallon Saksan Bundesliigan Dortmundista Manchester Cityyn. Seurat ovat päässeet sopuun ehdoista ja sopimuksen uskotaan olevan lähellä julkistusta.

Gundoganista on tulossa uusimpien tietojen mukaan Manchester Cityn uuden managerin Pep Guardiolan ensimmäinen hankinta. Guardiola siirtyi taivaansinisten penkin taakse Bayern Münchenista.

Saksan maajoukkuepelaaja kävi hetki sitten polvileikkauksessa, mutta se ei vaikuta ilmeisesti kuitenkaan sopimukseen. Gundoganilta jää siitä huolimatta väliin EM-kisat ja Valioliigan ensimmäiset kierrokset.

Gundogan teki ensiesiintymisensä Saksan maajoukkueessa toukokuussa neljä vuotta sitten, kun joukkue hävisi ystävyysottelussa Sveitsiä vastaan. Ensimmäisen maalinsa Saksan paidassa elokuussa kolme vuotta sitten.

Guardiola tulee saamaan Manchester Cityn omistajilta suuren rahasumman uusien pelaajien hankkimiseen, sillä päättynyt kausi oli taivaansinisiltä pettymys. Menestymistä ei tullut Valioliigassa eikä Mestarien liigassa.

 

Torstaina pelataan jälleen harjoitusotteluita, joilla joukkueet valmistautuvat EM-kisojen alkuun. Illan odotetuimmassa kamppailussa Portugali matkustaa testaamaan Englannin päivän pelivireen.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zlatan lopettamassa maajoukkueuransa?
VIDEO: Real Madridille ikimuistoinen vastaanotto kotikaupungissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa