VIDEO: Ilkka Heikkinen palaamassa SM-liigaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Suomen pääsarja on saamassa kovan luokan vahvistusta.

Jääkiekon Ruotsin SHL:ssä päättyneellä kaudella pelannut Ilkka Heikkinen on tekemässä paluuta Suomeen. Hänellä oli sopimusta Växjön kanssa jäljellä vuosi, mutta puolustaja palaa Suomeen henkilökohtaisista syistä.

– Växjö ja Ilkka ovat päättäneet jatkaa eri teitä. Ilkka muuttaa koti-Suomeen sosiaalisten syiden takia, tiedotteessa todettiin.

Heikkinen palasi vuosi sitten Växjöön, jota hän edusti kaudella 2011-12. Päättyneellä kaudella hän viimeisteli 49 runkosarjaottelussa tehot 7+17 ja pudotuspeleissä 13 ottelussa neljä tehopistettä. CHL:ssä hän takoi kuudessa ottelussa kahdeksan tehopistettä.

Växjö tiedotti aikaisemmin tehneensä sopimuksen hyökkääjä Olli Palolan kanssa. Muut seuran suomalaiset ovat puolustaja Teemu Laakso sekä hyökkääjät Tuomas Kiiskinen ja Ville Leino.

Edellisen kerran Heikkinen on pelannut SM-liigassa kaudella 2008-2009, jolloin puolustaja pelasi HIFK:n vahvuudessa. Sitä ennen Heikkinen pelasi Lukon kokoonpanossa.

Katso videolta Heikkisen parhaimpia paloja:

 

Suomen urakka jääkiekon MM-kisoissa jatkuu jälleen torstaina, kun puolivälierissä vastaan asettuu Tanska. Eilen illalla Leijonat kaatoi huippuottelussa Kanadan komeasti peräti maalein 4-0.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lue myös:
VIDEO: Jääkiekon MM-kisat Suomessa vuonna 2021?
VIDEO: Leijonille ikävä takaisku – Anssi Salmelan MM-kisat ohi

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa