Ilvekselle vahvistus hyökkäyspäähän!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 08/05/2015
Jaa tämä...

Tampereen Ilves on hankkinut vahvistuksen MLS-liigasta.

Jalkapallon Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi noussut Tampereen Ilves tiedotti keskiviikkona nettisivuillansa, että joukkue vahvistuu senegalilaishyökkääjällä. Ilves on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 24-vuotiaan Mamadou Dioufin kanssa.

Vaikka sopimus on tehty loppukauden ajaksi, se sisältää myös option kaudesta 2016.

186-senttinen Diouf pelasi viime kaudella Pohjois-Amerikan MLS-sarjassa Vancouver Whitecapsissa. Diouf on syntynyt Senegalissa, mutta käynyt lukion USA:ssa.

Jos hyökkääjän siirtopaperiasiat saadaan kuntoon, niin hän on valmis edustamaan Ilvestä ensimmäisen kerran sunnuntain kotiottelussa KTP:tä vastaan.

Ilvekselle kausi ollut hankala

Ilveksen kausi Veikkausliigassa on ollut haastava. Tupsukorvat ovat 19 ensimmäisestä kamppailustaan saalistaneet 18 pistettä. Vain neljä voittoa keränneellä tamperelaisseuralla on matkaa putoamisviivan heikommalle puolelle vain kaksi pistettä.

Veikkausliiga jatkuu kuluvan kuun yhdeksäntenä päivänä viiden ottelun voimin. Ilveksen ja KTP:n välisen ottelun lisäksi kentällä nähdään muun muuassa äärimmäisen mielenkiintoinen RoPSin ja FC Lahden välinen kohtaaminen.

Jalkapallomaailmassa elämme mahtavia aikoja. HJK pelaa keskiviikko-iltana Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen toisen osaottelun FC Astanaa vastaan. Lue vihje otteluun tästä.

Muistathan, että HJK:n huipputärkeän ottelun näet täysin ilmaiseksi. Lue asiasta lisätietoa tästä.

Valioliiga käynnistyy puolestaan tulevana lauantaina. Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana maailman kovimman jalkapallosarjan tapahtumissa ensimmäisestä pelipäivästä lähtien.

Lähde: Ilves

Lue myös:
Video: Arsenal-tähdet yllättävät faninsa kesken mainoskuvausten!
Video: Ronaldo esitti koditonta ja otti Madridin torin haltuun!

jvg nights