Ilves - Ässät 19.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Varma karsija kohtaa kuntopuntarin kärjen. Teurastus?

Ilves – Ässät, merkki 2, kerroin 1.80 William Hill

 

VEIKKAA ILVES – ÄSSÄT OTTELUUN ILMAN RISKIÄ!

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50 €:n riskittömän vedon. Lyö vetoa otteluun ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin saat rahasi takaisin.

SAAT 50 € RISKITTÖMÄN VEDON TÄSTÄ >>

 

Tiistain kierroksen ennakkoon selvin kohtaaminen tapahtuu Tampereen Hakametsässä. Liigakarsintoihin jo henkisesti valmistautuva Tampereen Ilves saa vieraakseen tämän hetken kuumimman joukkueen Porin Ässät.

Ässien ainoa mahdollinen kompastuskivi onkin oikeastaan juuri ennakkoasetelmassa. Jos porilaiset jatkavat tappavan tehokasta peliään Joel Armian, Veli-Matti Savinaisen ja Michael Ryanin johdolla, niin Ilves voi lähinnä tyytyä katselemaan vierestä näiden herrojen viiletystä. Ässien tehokkaan hyökkäyspelaamisen lisäksi myös Antti Raanta on löytänyt tolppien välissä erinomaisen vireen päivien pidentyessä. Viidessä edellisessä ottelussa vain neljä maalia päästänyt Raanta käytännössä takaakin sen, että Ilves tulee puskemaan päätään päin padan muotoista seinää koko illan.

Ilves ei voi hyvin. Joukkue on jäänyt väistämättä jo muiden joukkueiden matkasta tällä kaudella ja tulee pelaamaan tälläkin kaudella liigakarsintoja. Illan kohtaamisessa Ilveksen mahdollisuudet huippuvireisen porilaisnipun kaatamiseen ovatkin lähes olemattomat. Ässien lepsuiluun en usko vaikka selvästi heikompi joukkue onkin vastassa, joten oikeastaan kotihalli ja uskollisten fanien tuki ja toisaalta myös heille pelaaminen ovatkin ne seikat, joihin tamperelaiset voivat tukeutua.

Ilves on onnistunut voittamaan joukkuiden tämän kauden kolmesta kohtaamisesta yhden, mutta siitä ei joukkueelle iloa tiistai-iltana tule olemaan.

Veikkaussivut | Oskari