Ilves - Ässät 25.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Saavatko tamperelaiset syytä juhlaan Ässien isäntänä?

Ilves – Ässät, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,95 | 4,15 | 3,05 

 

 

Jääkiekon Liigaa, Tampereella Ilves kohtaa Porista saapuvan Ässät. Ilves hävisi viime kierroksella Lukon vieraana niukasti 1-0 maalein, mutta muuten Ilveksen kausi on ollut mahtavaa seurattavaa. Ilves onkin edellisestä neljästä ottelusta voittanut kolme ottelua, joten tamperelaisten tilannetta ei missään tapauksessa pidä arvostella edellisen tappion jälkeen. Ilves ei ole materiaaliltaan lainkaan sitä mitä sarjataulukko kertoo, mutta Ilves on ollut alkukaudella jäällä erittäin rohkea ja tehnyt kiekon kanssa asioita juuri sellaisella tavalla, että voittoja on tullut hienoon tahtiin. Ilveksen sekavat kuviot jään ulkopuolella eivät ole vaikuttaneet pelaajiin millään tavalla.

Ässät voitti jatkoilla viime kierroksella TPS:n kotonaan tiukassa ottelussa 3-2 maalein, mutta nimenomaan vieraissa Ässät on ollut täysin ulkona! Vierasjoukkue ei ole saanut toistaiseksi matkapeleissään mitään aikaan. Ässät on pelannut tähän mennessä kahdeksan vierasottelua ja niistä Ässät on saalistanut vain yhden voiton. Tappioita Ässät on kokenut vaatimattomasti seitsemän kertaa. Ässien puolustus on ollut hyvin epävarmaa seurattavaa, sillä Ässille ollaan vieraissa tehty yli kolmekymmentä maalia. Viimeksi Ässät hävisi vieraissa surkean alkukauden pelanneelle Bluesille.

Ilveksen sekä Ässien välinen materiaaliero ei ole ainakaan Ilveksen eduksi, mutta toisaalta sillä ei ole mitään merkitystä, jos jäällä tehdään muuten oikeita asioita. Ilves on juuri siitä erinomainen esimerkki! Ilveksen kokoonpanossa ei ole pelaajia hienoilla nimillä vaan pelaajilla, jotka oikeasti pelaavat omalle joukkueelleen ja samalla ovat rohkeita pelaajia. Ilves on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt yhdeksän maalia. Se kertoo jotain Ilveksen tilanteesta. Viimeksi erinomaisen alkukauden pelannut SaiPa sai kyytiä 5-2 maalein. Ilves vetokupongille ja viikonloppu alkakoon paksun lompakon kanssa.

Veikkaussivut | Tuomas