Ilves - Blues 21.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Hurjavireinen Blues saapuu Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

Ilves – Blues, merkki 2, kerroin
Ilves – Blues ML, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,15 | 4,15 | 2,75

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, Espoon Blues matkustaa Tampereelle testaamaan Ilveksen päivän vireen. Sarjataulukossa Ilves on tällä hetkellä sijalla kahdeksan, kun taas Blues löytyy sijalta seitsemän. Joukkueiden välinen piste-ero on vain piste espoolaisten eduksi. Tällä hetkellä joukkueiden välinen tekemisen taso on kuitenkin selkeästi korkeammalla Bluesilla kuin Ilveksellä, sillä tamperelaisryhmän huikea alkukausi on enään pelkkä muisto vain. Edellisestä viidestä ottelustaan Ilveksellä on alla neljä voittoa ja viime kierroksella SaiPa murskasi Ilveksen vaatimattomasti 5-1 maalein. Ilveksen selkäranka katkasi Lappeenrannassa samantien, sillä jo avauserän jälkeen ottelu oli lähes ohi.

Blues kulkee tällä hetkellä voitosta voittoon, sillä viime kierroksella espoolaisryhmä voitti TPS:n 3-2 maalein ja kaiken kaikkiaan vierasjoukkue on viiden ottelun voittoputkessa! Bluesin alkukausi on ollut täynnä vastoinkäymisiä, mutta tässä vaiheessa voidaan sanoa, että Blues on selvittänyt ne mahtavasti oman joukkueen eduksi. Blues on ollut etenkin kotonaan viime aikoina vahva, mutta myös vieraissa homma on toiminut erinomaisesti. Blues on edellisestä neljästä vierasottelustaan kokenut vain yhden tappion. Kahteen edelliseen vierasotteluun espoolaisryhmä on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia, joten se kertonee jotain siitä, että asioita on Espoossa tehty paljon oikein – kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

Historia ei lupaile tästä ottelusta helppoa voittoa Bluesille, sillä tamperelaisseura on ollut nimenomaan Bluesille erittäin vaikea vastustaja. Tällä kertaa kuitenkin Blues nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Jos Ilves saa hyökkäyspelinsä toimimaan, tamperelaisseura saattaa hyvinkin palata voittojen pariin, mutta tällä hetkellä se ei siltä missään tapauksessa vaikuta. Ilveksen suunta on tässä vaiheessa jyrkästi alaspäin. Maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia kotijoukkueelle. Sen pidemmittä puheitta Blues on loistava valinta tänään vetokupongille mukaan. Espoolaisryhmällä menee tällä hetkellä upeasti.

Veikkaussivut | Tuomas