Ilves hankki NHL-jäilläkin pyörähtäneen tshekkihyökkääjän!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2014
Jaa tämä...

Ilves hankki hyökkäykseensä lisätaitoa.

Liiga-kautensa vaisusti aloittanut Ilves ilmoitti keskiviikkona solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen tshekkihyökkääjä Vojtech Polakin kanssa. 29-vuotias Polakin uusi sopimus sisältää kuitenkin myös kuukauden mittaisen tryout-jakson.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Polak pelasi edusti viime kaudella Tshekin pääsarjajoukkue Trineciä. Miehen pistetilille merkattiin 18 pelatussa runkosarjaottelussa lukemat 7+10=17.

Tshekkihyökkääjän vyölle kertyi viime sesongilla pelejä myös KHL:stä Dinamo Rigan paidasta. Hyökkääjä ehti kuitenkin kiekkoilemaan joukkueen matkassa vain yhdeksän ottelua tehoin 0+3 ennen siirtymistään kotimaansa pääsarjaan.

[ Tsekkaa Veikkaussivuilta ilmainen vihje keskiviikkoillan Atlant-Jokerit -mittelöön! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Polak liittyy Ilveksen matkaan jo keskiviikkona.

– Polakin hyökkäyspeliominaisuudet ovat hyvät. Taidon ja luisteluvoiman lisäksi hän tuo joukkueeseen kokemusta. Alkukauden hän on harjoitellut Tshekeissä viime kauden seuransa HC Trinecin kanssa, Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja kommentoi tiedotteessa.

Polak on ehtinyt kiekkoilemaan uransa aikana myös Sveitsin pääsarjassa sekä Pohjois-Amerikassa. Hyökkääjä on päässyt pyörähtämään jopa NHL-jäillä viiden runkosarjaottelun verran Dallas Starsin paidassa.

Polak vietti kuitenkin suurimman osan Pohjois-Amerikan vuosistaan farmiliiga AHL:ssä, jossa 162 runkosarjaottelua toivat pistetilille mukavat 35+60=95 -lukemat.

– Viimeaikaisten loukkaantumisten myötä meidän tuli reagoida pelaajatilanteeseemme. Polak vahvistaa hyökkäystämme ja hänelle on tarjolla vastuuta kärkiketjuissa. Hän on mukana jo huomisessa Lukko-ottelussa, mikäli kansainväliset siirtopaperit saadaan ajoissa valmiiksi, Pajuoja jatkoi.

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut