Ilves - HIFK 4.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Onko tällä hetkellä HIFK:sta pysäyttämään Ilvestä?

Ilves – HIFK, merkki 1, kerroin 
Ilves – HIFK ML, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,14 | 4,10 | 2,70 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä vieraaksi saapuva HIFK. Sarjataulukossa tällä hetkellä Ilves on peräti toisena, kun taas puolestaan HIFK on yhdeksännellä sijalla. Ilves on ollut alkukauden suurimpia yllättäjiä, mutta toisaalta Liiga on tälläkin kaudella äärimmäisen tasainen. Ilves on jättänyt toistaiseksi itsestään erittäin positiivisen kuvan. Kaiken kaikkiaan Ilves on voittanut peräti viisi ottelua putkeen, joten se kertoo jotain Ilveksen itseluottamuksesta tällä hetkellä. Ilveksellähän oli ongelmia puolustajien loukkaantumisten kanssa alkukauden ensimmäisissä otteluissa, mutta tällä hetkellä Ilvestä ei tunnu pysäyttävän mikään.

HIFK:n tilanne sairaslistan osalta on yhdellä sanalla sanottuna järkyttävä. HIFK julkisti tiedotteen, jossa seura kertoi tämän hetken tilanteesta. Viisi pelaajaa, kuten esimerkiksi Oscar Eklund, Juusi Salmi sekä Mikko Jokela ovat ainakin puolitoista kuukautta sivussa. Hyökkäyksestä sivussa ovat esimerkiksi Tony Salmelainen, Thomas Nykopp sekä Trevor Gilles. HIFK:n ykkössentteri Matti Kuparinen on ollut myös sairaana eikä todennäköisesti matkusta Tampereelle lainkaan. 

HIFK on esiintynyt hyvin ailahtelevasti ja tällä hetkellä Ilvestä vastaan sillä tavalla tuskin tulee menestystä. HIFK on tehnyt muutamassa edellisessä ottelussa maaleja melkoisen hurjaan tahtiin, mutta valitettavasti peliesitykset ovat vaihdelleet hyvinkin paljon. Ilves on ehdottomasti helppo nostaa tässä otteluparissa kotonaan selkeäksi ennakkosuosikiksi. HIFK:n vaikeudet jatkuvat Hakametsän illassa.

Veikkaussivut | Tuomas