Ilves - HPK 14.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Ilveksen erinomainen alkukausi HPK:n isäntänä?

Ilves – HPK, merkki 1, kerroin
Ilves – HPK ML, merkki 1, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,25 | 4,15 | 2,60

 

 

Jääkiekon liigan toisen kierroksen ottelutarjontaa, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä vieraaksi saapuva HPK. Joukkueiden ensimmäinen kierros päättyi täysin erilaisiin tunnelmiin, sillä Ilves nappasi eilen mahtavan voiton Tapparaa vastaan 2-3 maalein, kun taas HPK hävisi kotonaan Pelicansia vastaan 1-2 maalein. Ilves tulee kotonaan keräämään tälläkin kaudella suurimman osan pisteistään, joten tavallaan Ilves pelasi myös eilen ”kotiottelun”, vaikka Tappara oltiinkin kotijoukkueeksi merkattu.

Ilvestä oltiin veikattu tälle kaudelle sarjataulukon viimeiseksi, mutta Ilves osoitti heti kauden avauksessa vieläpä Tapparaa vastaan, että nimet selässä eivät tuo kenellekään hienoa sijoitusta tässä liigassa. Oli varmasti koko Ilveksen organisaatiolle erittäin tärkeää, että voitto tuli heti paikallisvastustajaa vastaan. Ilves joutui pelaamaan ajoittain ottelussa jopa vain kolmella puolustajalla, joten kiitosta on Ilvekselle todellakin siitä annettava. Viimeisessä erässä Ilves pelasi äärimmäisen fiksusti. Ilveksen ryhmä on tietenkin jossain määrin materiaaliltaan valitettavan heikko, mutta toisaalta jonkinlainen tasaisuus saattaa olla myös Ilveksen vahvuus tällä kaudella.

HPK tunnetaan yleensä kohtalaisen vahvana kotijoukkueena, mutta kausi ei saanut lainkaan positiivistä aloitusta. Pelicans pystyi pitämään HPK:n vain yhdessä maalissa, joten maalinteko tuskin tulee olemaan helppoa vierasjoukkueelle nytkään. Ilves lähtee kotonaan otteluun ehdottomasti suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas