Jokerit - Ilves 15.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Jokerit rutiinivoiton tamperelaisvieraista?

Jokerit – Ilves, merkki 2, kerroin 4,70 Nordicbet
Jokerit – Ilves ML, merkki 2, kerroin 3,35 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,60 | 4,25 | 4,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan lauantain kunniaksi viiden ottelun mittainen kierros, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä Tampereelta vieraaksi saapuva Ilves. Tällä kerroinasettelulla Ilves saadaan nostettua erinomaiseksi pelikohteeksi. Sarjataulukossahan Jokerit on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Ilves löytyy kymmenenneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on viisi pistettä Jokereiden eduksi. Näin ollen Ilvekselläkin ovat edelleen kaikki mahdollisuudet nousta taistelemaan pääsystä kuuden parhaan joukkoon ja se varmasti tamperelaisia motivoikin. Tässä ottelussa panokset ovat suhteellisen merkittävää luokkaa, joten sekin tavallaan vain tasoittaa lähtökohtia entisestään.

Jokerit on ollut jatkuvasti liikenteessä äärimmäisen epätasaisilla peliesityksillä. Pikkuhiljaa Jokereilla alkaa oikeat ketjukoostumukset löytymään, mutta siitä huolimatta viisi edellistä ottelua ovatkin tuottaneet Jokereille ainoastaan kaksi voittoa. Edellisessä kotiottelussaan helsinkiläiset hävisivät käsittämättömästi jo kauan aikaa sitten pudotuspelihaaveet menettäneelle Ässille 2-4 maalein. Jokereiden muutamien huikeiden yksilöiden avulla helsinkiläiset ovat pysyneet kuuden parhaan joukossa, mutta kotijoukkueen todellinen potentiaali kertoo jostain ihan muusta. Jo pelkästään paperilla katsottuna Jokerit kuuluisi ihan muihin sijoituksiin kuin ainoastaan kuuden parhaan joukkoon, mutta tavallaan kotijoukkueen epätasaisuus on johtanut helsinkiläiset siihen, että helsinkiläiset ovat joutuneet menettämään valtavasti pisteitä turhista otteluista. Teuvo Teräväinen on sinänsä jo oma käsitteensä, mutta kyllähän helsinkiläisiltä löytyisi ratkaisuvoimaa muualtakin.

Ilves joutui pelaamaan edellisen ottelunsa eilen, kun Tampereen paikallistaistelussa Tappara oli Tupsukorvia parempi 0-2 maalein. Ilveksen peliesitykset ovat kuitenkin pikkuhiljaa muuttuneet tasaisimmaksi, sillä Tupsukorvat olleet muuten tällä kaudella olleet hissijoukkueen maineessa Lahden Pelicansin tavoin. Ilves on joutunut pelaamaan viime otteluissa ilman Michael Kerästä, mutta se ei ole tahtia haitannut. Ilves on osoittanut epäilijöilleen etteivät he missään tapauksessa ole Michael Keräsen yksilöosaamisen varassa. Ilveksen kannaltahan hieno asia oli se, että Miikka Männikkö siirtyi hetki sitten vierasjoukkueen vahvuuteen. Ilveksen kannalta mielenkiintoa tuo myös se, että useat vierasjoukkueen pelaajat ovat Jokerilähtöisia pelaajia. Näin ollen Tupsukorvien pelaajilla näyttöhalut ovat varmasti korkealla tasolla. Ilveshän on ollut viime aikoina varsinkin vieraissa erinomaisessa pelivireessä ja huikeat matkapeliesitykset ovatkin varmasti nostaneet tamperelaisten itseluottamusta vielä entisestään. Kolme edellistä vierasottelua ovat tuottaneet Ilvekselle yhtä monta voittoa. Tällä kerroinasettelulla vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet otetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas