Ilves - Jokerit 2.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/02/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Jokereiden mahtava voittoputki Tampereella?

Ilves – Jokerit, merkki 2, kerroin 
Ilves – Jokerit ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,70 | 4,05 | 2,20 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan kuusi ottelua ennen maajoukkuetauolle siirtymistä, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä vieraaksi saapuva Helsingin Jokerit. Sarjataulukossa tällä hetkellä Ilves on sijalla viisi, kun taas Jokerit löytyy kahta sijaa alempaa. Tällä hetkellä joukkueiden välinen tekemisen ero on merkittävä Jokereiden eduksi, vaikka Ilves voitti eilen Lahdessa Pelicansin 1-2 maalein. Ilves on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton, joten Ilveksen tilanne on äärimmäisen heikko. Ilveksen omistajasotkut ovat varmasti vaikuttaneet kotijoukkueen pelaamisen tasoon viime otteluissa. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä, että Ilveksen omistussotkut olisivat päättyneet, mutta niistä on mahdotonta ottaa selvää. 

Jokerit on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että vierasjoukkueella on alla viiden ottelun mieletön voittoputki! Viime kierroksella Jokerit murskasi Tapparan 4-1 maalein. Kaiken kaikkiaan kahteen edelliseen otteluun Jokerit on viimeistellyt kahdeksan maalia ja omissa verkot ovat heiluneet vain kolme kertaa. Mielenkiintoinen tilasto on siinä, että Jokerit on jokaisessa viidessä ottelussa viimeistellyt neljä maalia. Jokereiden hyökkäys on alkanut tuottamaan tulosta, mutta toisaalta sitä ei voida pitää millään tavalla yllätyksenä. Jokereiden alkukausi oli erittäin ihmeellistä vuoristorataa, mutta tällä hetkellä vierasjoukkue on löytänyt tekemiseensä juuri oikean tason ja näin ollen voittojakin tulee hienoon tahtiin.

Ilveksen pelityyli on erittäin kuluttavaa ja edellisissä otteluissaan Ilves onkin alkanut osoittamaan niitä merkkejä, että suunta on selkeästi alaspäin. Tulokset kertovat tietenkin siitä, että Ilves ei ole voittoja onnistunut ottamaan, mutta pelityyli on juuri sellainen, että tavallaan voidaan jossain määrin jopa olettaa, että Ilveksen kausi tuskin tulee olemaan enään missään vaiheessa yhtä huikeaa seurattavaa kuin alkukaudella. Ilves sai alkukaudella kaiken irti materiaalistaan, mutta nyt Ilves on palannut oikeastaan sille tasolle mitä kotijoukkueelta odoteltiinkin ennen kauden alkua. Jokerit matkustaa Tampereelle jopa selkeänä suosikkina. Jokerit pääsee tähän otteluun samalla myös parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Veikkaussivut | Tuomas