Ilves - Jukurit 5. Ottelu 2.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/02/2013
Jaa tämä...

Saako Jukurit siirrettyä hyvän vireensä myös Tampereelle?

Jukureiden pelissä palaset vihdoin kohdallaan. Tänään luvassa vierasvoitto!

Jukureiden taistelulle komppia Betssonin kautta! Uudet bandwagonilaiset kuittaa 100€ bonuksen! >>>

Sarja oli jo kättelyitä vaille valmis, mutta sitten tuli Jukurit ja osui vihdoin maalitolppien väliin. Jos sama meno jatkuu tänään Tampereella, sarja voi hyvinkin vielä venyä entisestään.

Ilves ei päässyt viimeksi lähellekkään sitä tasoa, jolla se on sarjan aiemmat ottelut taistellut. En tiedä oliko taustalla Jukureiden selkeä tason nosto vai oliko tamperelaisilla selät jo suorana lähes poikkilaitetun sarjan myötä? Joka tapauksessa, edellisen ottelun tyyliseen löysäilyyn Ipalla ei enää ole varaa. Jos tamperelaiset jatkavat samaan malliin, niin voi hyvinkin olla, että Jukurit pyyhkii Ilveslaumalla lattiia myös tiistai-iltana. Ville Kolppaselle upposi pari luvattoman helppoa, mikä on pienoinen ihme, kun tarkastelee miehen varmoja otteita viime aikoina.

Mikkeliläisten kannalta avainkysymys on: Pystyvätkö Jukurit siirtämään vahvan kotiesitykset myös vieraskaukaloon? Peli on voitettu aina lähes varmasti, jos lyö seitsemän maalia taululle. Edellisessä ottelussa Jukurit tosin päästi Ilveksen hieman helpostikkin nousemaan tasoihin ottelun aikana, mutta onnistui viimeistelemään vielä kolme maalia, jotka takasivat ensimmäisen voiton tässä sarjassa. Jukurit eivät sarjan aikana ole missään vaiheessa olleet oikeastaan lainkaan ongelmissa. Viimeistely on vain ollut huolimatonta, jonka vuoksi tamperelaiset ovat onnistuneet viemään pidemmän korren kolme kertaa. Jos tämä on nyt lopultakin korjautunut mikkeliläisten pelissä, Ilvekselle on luvassa raskas iltapuhde tänäänkin.

Lähdetään siitä, että Jukureiden pelissä on vihdoin loksahtanut palaset kohdalleen ja tänään osuu yhtä kovalla prosentilla tolppien väliin kuin viimeksi. Jukureille vierasvoitto.

Veikkaussivut | Oskari