Ilves - Jukurit 1. Ottelu 22.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Liigakarsinnat käyntiin jo perinteisesti Hakametsän jäähallissa.

Karsintasarja käyntiin ja luotto Ilvekseen on kova!

Unibetilta kertoimet kiinni ja Ilves ensi kaudella uuteen nousuun kohti SM-liigan kärkeä! >>>

Tänään pelataan SM-liigan liigakarsintojen ensimmäinen osaottelu Tampereen Hakametsässä. Vastakkain ovat Ilves ja Jukurit Mikkelistä.

Tuomas Tuokkola sai lietsottua Ilveslauman erinomaiseen lentoon aivan runkosarjan lopulla. Joukkue voitti viisi viimeistä otteluaan ja pelaaminen näytti erittäin vaivattomalta. Sopiikin ihmetellä, että missä tällainen vire on koko pitkän runkosarjan ajan piileskellyt? Noh, joka tapauksessa Ilves on jälleen kerran karsinnoissa ja jälleen kerran tamperelaiset ovat sarjaan selvä ennakkosuosikki. Ilvekseltä ovat varmasti sivussa Miro Hovinen ja Masi Marjamäki, jotka ovat kumpikin olleet jo pidempään sivussa, joten näiden herrojen poissaolon ei pitäis vaikuttaa Ipan nykyvireeseen millään tavalla.

Liigakarsintojen haastaja tulee tänä vuonna Mikkelistä. Jukureiden vire on ennen karsintasarjaa ollut vielä Ilvestäkin huikeampi, sillä joukkue on seilaa jopa 11 ottelun voittoputkessa. Mikkeliläiset kärsivät karsintasarjaan lähdettäessä erittäin merkittävistä loukkantumisista. Sivussa ovat niin Iivo Hokkanen, Toni Hyvärinen kuin Mikko Lainekkin, jotka kaikki kuuluvat Jukureiden kahteen ensimmäiseen ketjuun. Jukureille kyseessä on seuran historian ensimmäiset liigakarsinnat.

Karsintasarja on aina hieman arvoitus. Teoriassa Ipan pitäisi sarja hoitaa melko helposti, mutta varmaa on se, että Jukurit tulevat päälle vimmatulla raivolla. Luotto kuitenkin Ilvekselle.

Veikkaussivut | Oskari