Ilves - Jukurit 3. Ottelu 28.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Rutiini vie, kokemattomuus vikisee.

Löytääkö Jukurit vielä jostain ylimääräisen vaihteen? Epäilen.

Betssonin kautta yksi naula lisää Jukureiden arkkuun. Uusille pelaajille 100€:n bonus! >>>

Jukurit on onnistunut haastamaan Ilvestä tässä karsintasarjassa vain osittain. Mikkeliläiset pysyvät rutinoituneen tamperelaisryhmän perässä kaksi erää, mutta kolmannessa erässä puhti alkaa loppumaan ja Ilves viuhtoo ohi.

Ilves isännöi tänään toista kertaa Mikkelin Jukureita ja jos ennusmerkit pitävät paikkaansa, niin tänään poistuu Hakametsästä tappio niskassaan ryhmä mikkeliläisiä. Ilves on pelannut kypsää peliä läpi sarjan. Joukkue jaksaa luottaa siihen, että oma tekeminen riittää kaatamaan vastustajan. Niin se on myös tähän asti tehnyt. Erityismaininnan ansaitsee Ipan tolppien välissä seisova Ville Kolppanen, joka on ollut erinomainen ja oli sitä jo runkosarjan lopulla. Ilveksellä tuskin on ongelmia tänäänkään Jukureiden kanssa ja sarja on katkolla seuraavan kerran Mikkelissä jo lauantaina.

Jukureiden suurimmat ongelmat ovat tehottomuus ja ehjän peliesityksen aikaansaaminen. Joukkue pystyy luomaan maalipaikkoja, mutta kylmäpäisyys puuttuu viimeistelystä. Asiaa ei myöskään auta Ville Kolppanen game-savereillaan Ilveksen maalilla. Seuraava ongelma on se, että mikkeliläiset eivät pysy täyttä peliaikaa Ilveksen tahdissa. Kaksi erää joukkue jaksaa raivota täydellä höngällä, mutta kolmannessa huomaa, että joukkueen palkeet alkavat olla tyhjät. Tässä vaiheessa Ilves lyö homman viimeistään pakettiin. Tänään olisi mikkeliläisten viimeinen sauma korjata nämä ongelmat. Jos Jukurit ei saa tänään voittoa Hakametsästä haettua, niin sarja alkaa olla taputeltu.

Ipan rutiini pitää, Jukurit kaatuu tänäänkin.

Veikkaussivut | Oskari