Ilves - Kärpät 28.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Kärpät takaisin voittojen pariin Tampereella?

Ilves – Kärpät, merkki 2, kerroin
Ilves – Kärpät ML, merkki 2, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 2,40 | 4,10 | 2,38

 

 

Jääkiekon Liigaa, Tampereella yhteen iskevät Ilves sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. Kyseessä on iltapäivän ensimmäinen suora tv-lähetys Nelonen Prolla. Ilves on aloittanut kautensa erinomaisesti, sillä Ilves on sarjataulukossa peräti viidentenä. Kärpillä on alla muutama erittäin tiukka maalin tappio, joten Kärppien olisi nyt palattava takaisin voittojen pariin. Sarjataulukkoa on turhaa tässä vaiheessa vielä sen suuremmin tutkiskella, mutta sijoitus kahdeksantena on ehdottomasti alakanttiin.

Kärppien alkukautta hankaloitti heti alussa se, että Juhamatti Aaltonen sekä Ben Maxwell joutuivat sairaslistalle. Missään tapauksessa kyseinen kaksikko ei ole ainoa ongelma oululaisten sairalistalla, mutta onhan se selvää, että varsinkin Aaltosen poissaolo näkyy vierasjoukkueen hyökkäyksessä. Kärpät sai eilen toki salama-alun Hämeenlinnassa, mutta kaksi tehtyä vierasmaalia eivät tuottaneet pistettäkään, sillä Kärpille kävi yhtä heikosti kuin Pelicansia vastaan keskiviikkona. Kärpät tosissaan oli liikkeen osalta erinomainen eilen Hämeenlinnassa, mutta palkintoa vierasjoukkue ei saanut.

Kärpät on ollut aikaisemmilla kerroilla Ilvekselle erittäin vaikea vastustaja, sillä viidestä edellisestä kohtaamisesta Kärpät on onnistunut viemään voiton neljä kertaa. Ilves on tällä hetkellä hienossa pelivireessä, mutta valitettavasti Ilves tuskin tulee materiaalinsa perusteella sijoitustaan pitämään näin korkealla kauaakaan. Kärpät on joutunut toteamaan aivan liikaa maalin tappioita, joten Tampereella tämäkin asia olisi syytä muuttaa.

Veikkaussivut | Tuomas