5 syytä, miksi Ilves voisi pelata pleijareissa kaudella 2015-16!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/02/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com  ruotii ennen kaudenalkua kaikki Liigajoukkueet ja pistää ne omaan järjestykseensä. Olemme kairanneet myös joukkueittain viisi asiaa minkä takia tulevalla liigakaudella joukkueelle tulee käymään näin. Kieli poskessa ja kiekko lavassa. 

Tampereen Ilves

Liiga 2015-2016 ennustus sijalle 13.

Tamperelaisista se heikompi versio, Ilves, nappaa tällä kaudella sijan 13. Tai sijoituksen ainakin missä on kaksi numeroa. Hyvällä draivilla Ilves voi kun voikin päätyä kympin sakkiin, mutta siihen tarvitaan kyllä jo paria kenttämestarin erikoista.

Jengiä kupattiin kesällä taas oikein urakalla ja porukkaa lähti pelaamaan kirkkaimpiin valoihin. Ilves voi olla se Suomen kaikkein aikojen menestynein jengi, mutta sen varaan ei voi laskea enää mitään. Ilves onkin Suomen Toronto Maple Leafs, erinomainen joskus, nyt löysää kuin remonttimiehen laasti. Toki molemmat väläyttelevät aina silloin tällöin ja alkukausihan on aina hyvä. Tiesitkö muuten että vierashalleissa ei saa soittaa Eppujen – Vuonna 85’ biisiä kun Ilves pelaa? Niin, mestaruudesta on tosiaan niin kauan aikaa.

Jouluna johdossa voisi olla Ilveksen slogan tälläkin kaudella, mutta siitä se sitten lähtee hiipumaan kohti kevättä. Näillä viidellä pointilla perustellaan se miksi Ilves ei tänäkään vuonna pleijareissa ole vaan kesälomat alkavat kun muilla pistetään pleijarivaihde päälle:

1. Joonas Vihko. IFK:n kasvatti Joonas Vihko pelaa tällä kaudella tupsukorvissa. Olikohan tämä joukkueenjohdon ele kertoa että kausi menee ihan vihkoon vai mistä kyse? Vihko on toki yksi johtavia pelaajia, mutta tuskin ainakaan piste-ennätyksiään Ilveksessä rikkoo. Ei Joonaskaan Ilvekseen jäähdyttelemään ole tullut ja nyt onkin hyvä näyttää kaikille mitä pistearsenaalista löytyy? 20, 30 vai 40 pinnaa? Pienimmät kertoimet 30 pinnan kaudelle eli ei se kausi nyt ihan vihkoon mene.

2. Sekoileva Seurajohto. Ilveksen seurajohdolle pyöritellään päitä jo vastustajien fanien joukossa. Miten on saatu perinteinen seura tähän jamaan? Fanien kuppi on ollut täynnä jo pitkän aikaa, nyt pyyhitään jo yli menneitä roiskeita. Nyt se taustaorganisaatio kuntoon ja viiriä kattoon! Paljon on varmasti hyvää jo tehty, mutta ”vielä tarttis jotain teherä”.

3. Ilves-futis. Niin, nythän taitaa käydä niin että Ilveksen fudisjengi sijoittuu paremmin omassa liigassa kuin lätkäjengi tällä kaudella. Riittääkö Hakametsään talvella katsojia vai imeekö paikallisvastustaja Tappara katsojat ja pinnat kauden aikana? Mansen ykkönen on tälläkin kaudella Tappara.

4. Ilveksen fysiikkavalmentaja Petteri Piironen. Ai kukako? No fysiikkavalmentaja. Nimi on varmasti tuttu yleisurheilun MM-kisoista ja jos valmennettava, keihäänheiton maailmanmestari  Julius Yego tulisi vetämään vaikka yhdet keihäänheittoreenit Ilvekselle pelaajat tietäisivät ainakin miten sitä mailaa heitetään peleissä maalin merkiksi. Enää puuttuu ne maalit.

5. Rosteri. Eihän tällä jengillä voida koko liigakautta mennä? Onhan nyt pakko tulla lisää laatupelaajia jengiin? Tulee olemaan melkoiset minuutit parilla ensimmäisellä kentällä jos Ilves aikoo pärjätä. Toki kiusaa varsinkin isompiaan ja ei Ilves jumboksi taivu. Turkki voi olla takussa kauden aikana moneen otteeseen, mutta kyllä se kesä koittaa Ilveksellekin. Runkosarjan päätteeksi.

Ennakoitu sarjasijoitus: 13., syksyllä syöksyy ylöspäin mutta kevät sulattaa.

Pahimmat kilpakumppanit: No Tappara tietenkin ja kauden edetessä ja pudotuspeliviivan karatessa kaikki on pahoja.

Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:
Kanadalaishyökkääjä saa roiman palkankorotuksen NHL:ssä!
Valko-Venäjällä ollaan tyytymättömiä KHL:n toimintaan!