Ilves hämmentää oudoilla mainoksilla! | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 08/08/2013
Jaa tämä...

Ilves ilkkuu tuoreissa mainoksissaan Helsingin Jokereille ja Tampereen Tapparalle.

Ilves lähtee alkavaan kauteen huomattavasti paremmin eväin kuin esimerkiksi edelliseen kauteen. Ehkä osittain tästä kumpuavalla itseluottamuksella tamperelaiset ovat lähteneet keulimaan tuoreimmassa mainoskampanjassaan. Mieltään näistä ei kannata pahoittaa ja provosoiva mainonta on aina tervetullutta, mutta toteutus olisi kieltämättä voinut olla hieman ammattimaisempi.

Ilves on ostanut Helsingin Kampin ostoskeskuksen screenilta mainostilaa kampanjalleen, jossa Jokerien logosta on korvattu narrin kasvot silmää iskevällä Ilveksen logolla. Kuvan alla lukee teksti: ”Karulahti, Hallis, Loppu.” Ilveksen facebook-sivulla kuvaan on lisäksi liitetty teksti: ”Liity sinäkin tukemaan altavastaajaa. Ilves jatkaa 200% varmuudella SM-liigassa tämänkin kauden jälkeen.” Tällä viitataan Roman Rotenbergin puheisiin, joiden mukaan Jokerit siirtyvät 200% varmuudella kaudeksi 2014-2015 KHL:ään.

Ilveksen Jokerit-mainos:

Ja kun kerran vauhtiin oli päästy, niin voihan samalla sohia tietenkin myös rakkaan paikallisvastustajan suuntaan. Ilves promoaa (provoaa) huomista Tampereen harjoitusderbya kuvalla, jossa Tapparan logo on sijoitettu porkkanoiden eteen. Sinällään tämä ei kuulosta kovinkaan rankalta provosoinnilta, mutta kun tarkastelee kuvaa hieman tarkemmin niin voi varsin helposti havaita, mitä porkkanat ja Tapparan logo kuvassa oikein esittävät. Tällä viitataan luonnollisesti Tapparan peliasun oransseihin housuihin ja termiin Porkkanapöksyt, joka on iskostunut joukkueen lempinimeksi.

Kuva Ilves – Tappara -ottelun mainoksesta. Päätelkää itse, mitä Tapparan puoliskolla pyritään kuvaamaan:

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen