VIDEO: Ilves vaarassa jäädä ilman SM-liigan lisenssiä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tamperelaisseuran taloustilanne jatkuu synkkänä.

Jääkiekon lisenssitoimikunta päätti SM-liigan, Mestiksen ja Suomi-sarjan ensi kauden lisensseistä 15. toukokuuta. Kaikki päätökset menivät alemman sarjatason kohdalla läpi, mutta SM-liigan kulisseista kantautuu jättipommi.

Lsenssitoimikunta myönsi liigalisenssin 14 seuralle, mutta ei Ilvekselle, joka on taistellut jo pitkään suurten talousongelmien kanssa. Suomen perinteikkäimmän kiekkoseuran liigapaikka on nyt uhattuna, koska se ei täyttänyt lisenssin saamiseksi edellytettyjä talouskriteerejä tai ainakaan kaikkia niistä.

– Ilveksen kohdalla prosessi on tällä hetkellä kesken. Emme myöntäneet Ilvekselle määräaikaan mennessä lisenssiä, vaan pyysimme seuralta lisäselvityksiä, lisenssitoimikunnan puheenjohtaja Tommi Virkkunen totesi.

– Ilveksellä on nyt toukokuun loppuun asti aikaa täydentää lisenssihakemustaan, eli osoittaa olevansa liigakelpoinen myös jatkossa, Virkkunen jatkoi.

SM-liigan puheenjohtajan Vesa Puttosen puolestaan on todennut, että alustava sarjaohjelma on juuri valmistunut ja se on tehty kaikille muille joukkueille paitsi Bluesille.

– Toivottavasti pystymme pysymään siinä, eikä sarjaohjelmaa tarvitse tehdä 14 seuralle. Aikaa on toukokuun loppuun, Puttonen totesi.

SM-liigan talousongelmat ovat olleet vahvasti esillä etenkin Bluesin takia, jonka taustayhtiö meni konkurssiin kevään aikana. Ensi kaudella Blues tosin saattaa pelata uuden taustayhtiön alaisuudessa Mestiksen puolella.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä yksi ottelu, kun Tampa Bay Lightning ja Pittsburgh Penguins taistelevat paremmuudestaan. Kotijoukkueella on mahdollisuus laittaa ottelusarja pakettiin.

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Kanada juhlii jääkiekon MM-kultaa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa