VIDEO: Ilves sai ensi kaudeksi lisenssin SM-liigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tupsukorvien lisenssihakemus on saatu hyväksyttyä.

Jääkiekon SM-liiga Oy:n lisenssitoimikunta oli jo aikaisemmin ehtinyt hyväksymään Ilvestä lukuunottamatta kaikkien lisenssiä anoneiden seurojen hakemukset, mutta nyt myös tamperelaisseuran lisenssihakemus on hyväksytty. Yksimielinen päätös merkitsee sitä, että myös Ilves voi pelata ensi kaudella SM-liigassa.

Talousvaikeuksissa oleva Ilves jäi kuun puolivälissä ilman pelilupaa, kun toimikunta käsitteli lisenssejä. Seuroilta lisäselvityksiä saaneella lisenssitoimikunnalla ei ollut viimeisten tietojen mukaan enään huomautettavaa.

– Jokainen liigaseura hakee kausittain uutta lisenssiä. Sen jälkeen lisenssitoimikunta tutustuu hakemuksiin ja harkintansa mukaan pyytää tarkennuksia, lisenssitoimikunnan puheenjohtaja Tommi Virkkunen kertoi.

SM-liigaa pelataan ensi kaudella siis 15 joukkueen voimin, kun Blues ei osallistu sarjaan, mutta Jukurit puolestaan nousee Mestiksen kärkijoukkueena maan korkeimmalle sarjatasolle.

Ilvekselle viime kaudet ovat olleet vaikeita niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Karri Kiven palkkaaminen päävalmentajaksi on kuitenkin merkki siitä, että Tampereella moni asia tulee ensi kaudella muuttumaan. Joka tapauksessa Ilves on tehnyt viimeisen seitsemän vuoden aikana miljoonatappioita.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä huippumielenkiintoinen Pittsburgh Penguinsin ja Tampa Bay Lightningin seitsemäs kohtaaminen. Kamppailun voittaja etenee pelaamaan Stanley Cupin voittamisesta.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: JYP julkisti uuden toimitusjohtajansa
VIDEO: Jaromir Jagr ei lähde World Cupiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa