VIDEO: SM-liigan kriisijoukkue antoi legendalle tylyt lähtöpassit

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tamperelaisseuran legendalle annettiin tylyt lähtöpassit.

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Ilveksen talousongelmat ovat olleet etenkin lähipäivinä vahvasti esillä, sillä uutisoimme tiistaina, että Ilveksen liigalisenssiä ei ole toistaiseksi hyväkstty. Tänään puolestaan legendoihin kuuluva Matti Kaario sai tamperelaisseurasta tylyt lähtöpassit.

Viime vuodet SM-liigajoukkueen johtajana toiminut Kaario joutui sivuun Ilves-Hockey Oy:n taloussaneerauksen myötä. Kaarion tehtäviä hoitaa ainakin jonkin aikaa maalivahtivalmentaja Markus Korhonen.

– Se liittyy osittain isoon kokonaisuuteen, jota seurassa on viime aikoina tehty, Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto totesi Iltalehdelle.

Kaarion saamat potkut ovat vähintäänkin erikoiset, sillä mies oli Ilveksessä oman toimensa ohella. Kaariolla on työsuhde Tampereen kaupungilla liikuntapalvelujen käyttöpäällikkön tehtävissä.

Kun Ilves voitti SM-kultaa vuonna 1985, tuolloin puolustajana pelannut Kaario oli seuran kapteeni. Lisäksi hän on toiminut kotiseurassaan myös pää- ja apuvalmentajana.

Lisenssitoimikunta ei ole vielä siis hyväksynyt Ilveksen liigakelpoisuutta ja nyt myös seurassa pitkään ollut todellinen Ilvesläinen sai lähteä. Tamperelaisseuralla on toukokuun loppuun saakka aikaa todistaa olevansa oikeutettu pelaamaan SM-liigaa ensi kaudellakin.

 

NHL-kaukaloissa ottelut jatkuvat Suomen aikaa ensi yönä, kun St.Louis Blues matkustaa San Jose Sharksin vieraaksi. Kyseessä on ottelusarjan kuudes kohtaaminen.

Peliyhtiö ComeOn on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: JYP julkisti uuden toimitusjohtajansa
VIDEO: Jaromir Jagr ei lähde World Cupiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa