Ilves nimesi uuden urheilutoimenjohtajan! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ilveksen leiriin tuttu mies.

Tampereen Ilves on nimennyt uudeksi urheilutoimenjohtajakseen Juha Pajuojan. Pajuoja aloittaa tehtävässään marraskuun alusta.

46-vuotias Juha Pajuoja on aiemmin toiminut muun muassa Ilveksen päävalmentajana. Pajuoja siirtyy Ilvekseen VMP Groupin aluejohtajan tehtävistä.

Pajuoja kommentoi uutta tehtäväänsä.

– Kun viime viikon lopulla minua kysyttiin urheilutoimenjohtajan tehtäviin, niin asiaa piti yksi yö miettiä. Olen ollut lähes seitsemän kuukautta VMP:n aluejohtajana Tampereella ja ajatuksissani jo kiekkoammattilaisuuden hylännyt. Muutamia kyselyitä on tullut valmentajan pesteihin, mutta ne eivät ole ajatustani saaneet muuttumaan. Tämä työnkuva on kuitenkin niin kiinnostava, että siihen vastasin olevani kiinnostunut. Perjantaina asiat sovittiin, ja työt aloitan Ilveksessä virallisesti ensi kuun alussa. Olen sielultani lätkäjätkä, ja se maailma on aina viehättänyt. Työ on haastava, mutta näen myös ne mahdollisuudet, mitkä tässä toimessa pystyy tekemään. Liigajoukkue on isoin työsarkani, mutta päivitystä tarvitaan myös juniorikenttään.